Şimdi Ara

Teledünya diğer şehirlere ne zaman hizmet götürecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam değerli forum ekibi,Teledünya hizmetleri ne zaman diğer şehirlere hizmet götürecek bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.en azından alternatif olarak değerlendirilecek bir hizmetten yararlanmak güzel olur, ki kampanyaları da onu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kabgan46

selam değerli forum ekibi,Teledünya hizmetleri ne zaman diğer şehirlere hizmet götürecek bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.en azından alternatif olarak değerlendirilecek bir hizmetten yararlanmak güzel olur, ki kampanyaları da onu gösteriyor.

valla klasik bir cevap olacak ama müşteri hizmetlerini araman ve kendi sitesinden iletişim bölümünden sorman daha hayırlı olur diye düşünüyorum
  • MH'nin bile kendi firmalarından haberi yokki arkadaş.netten mail atın istekte bulunun gibi enterasan teklifleri var.ya arkadaş sen hizmeti getirirsen almak için değerlendiririz.arz-talep meselesi sen arz etmezsen ben niye talep edeyim :).değişik bir hizmet anlayışı,büyük firmaların yıllık stratejik planları olur,bu şekilde hizmet ağı geliştirme planları olur.vatandaş olarakta bu plana bakarak nereye ne zaman hizmet götürülecek onu anlarız yada dert etmeyiz (Ör: 'karasal tv hangi ilde ne zaman başlayacak'bir plan yapılmış.netten bulabilirsiniz.)Türksat'ın böyle gelişme gibi bir niyeti yok galiba.
  • Teledünya diğier şehirleri bırak ciddi müsteri potansiyelleri olan buyuksehirdeki bir çok siteye bile hizmet götürmüyor... mh konustugunda ki bn kendilerine mail atmıstım bu durumu en yakın müdürlüğümüze dilekçe verin oluyor ama bi anlamı yok cunku birden çok kişinin birden bastırması gerekiyor bence.. bir ikincisi teledünya sonuçta bir devlet kurumunun hizmeti o yüzden rekabet edelim daha çok kazanalım diye bir gayesi yok artı ben tt özellişirken gizli bir maddeyle yada şifahi sözle rekabete girmeyeceğine dair hizmet götürülen nokta açısından bir söz verildiğini düşünüyorum...
  • konuyu açan arkadaşım...aslında amaç diğer şehirlere gitmekten öte gittiği şehirlerde iyi hizmet verebilmektir,iyi hizmet olmadıktan sonra isterse hakkari nin köyüne hizmet götürsün ne fayda,yani ilk önce bunu irdelemek gerek....millet burda teledünya yı kötülerken peki diğer şehirlere hizmet götüren d smart digitürk den herkes memnunmu acaba??..aslında ilk irdelenmesi gerekenler bunlar bence!
  • bulent 73 kullanıcısına yanıt
    Herkes memnun olacak diye bi husus yok d smart ve digiturk ten de memnun olmayan bir çok insan var.

Isine gelen alır gelmeyen almaz bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 9 Mayıs 2014; 10:58:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Herkes memnun olacak diye bi husus yok d smart ve digiturk ten de memnun olmayan bir çok insan var.

aynı şeyden bahsetmişiz bende onu anlatıyorum zaten,birşeyi kötülerken diğerleri iyimi peki yide sorgulayacaksın....ki kaldıki ben teledünya nın diğerlerinden daha kötü olduğuna inanmıyorum 1 senedir kulanan ve hiçbir sorunla karşılaşmamış bir kişi olarak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

değerli kardeşim rekabet iyidir,rekabetten gelişim doğar.herhangi bir firmanın tekelciliği bireylerin seçimine en büyük engeldir.rekabet olacak ki bu millet sazan yerine konulmayacak.rekabet olacak ki insan yerine konulup hizmetler arasından daha iyisini seçeceğiz.lâkin şuanki platformalarda sanki rekabet etmemek için anlaşmaşlar gibi birbirlerine yakın fiyatlar sunuluyor.garip bir ülkeyiz...
  • kabgan46 kullanıcısına yanıt
    Rekabet olmayacak demedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.