hattı ve interneti iptal ettirmel isteem para ödemem gerekiyormu bilginiz var mı? yada dağa önce yapan bi arkadaş. veya nekadar öderim?
2 yıllık taahütlü kullanıcıysan ve eğer bedava modem aldıysan , kapattırırken modem ücretini alıyolar diye biliyorum. Yoksa 2 yıl dolasıya kadar geçecek süredeki aylık ücreti de mi alıyolardı?
quote:
Orjinalden alıntı: alpaslanbek
2 yıllık taahütlü kullanıcıysan ve eğer bedava modem aldıysan , kapattırırken modem ücretini alıyolar diye biliyorum. Yoksa 2 yıl dolasıya kadar geçecek süredeki aylık ücreti de mi alıyolardı?
yok o ücreti almıyorlar ama şöyle sistem. modem ücretini alıyorlar.bir de diyelim bedava modemin yanında 2 ay bedava ya da indirimli kullandın.bunların farklarını da alıyorlar. ama telekom işte illa göründüğünden fazla para alıyor.kampanyalıdan yararlanıldı ise iptal ettirmenin size maliyeti 100-150 ytl civarı olur
Ben 3-5 gün önce iptal ettirdim,faturayı yeni ödediğimden hiç bir ücret almadılar bi form doldurup veriyosun sadece.
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Orjinalden alıntı: alpaslanbek
yok o ücreti almıyorlar ama şöyle sistem. modem ücretini alıyorlar.bir de diyelim bedava modemin yanında 2 ay bedava ya da indirimli kullandın.bunların farklarını da alıyorlar. ama telekom işte illa göründüğünden fazla para alıyor.kampanyalıdan yararlanıldı ise iptal ettirmenin size maliyeti 100-150 ytl civarı olur
Ben kampanyadan falan yararlanmamıştım. Bildiğim kadarıyla kapatma ücretsiz, tekrar açtırırsanız açtırma ücretini veya 1 aylık tarife ücretini (tam bilmiyorum) tekrar ödeyerek açtırabiliyorsunuz.
bildiğim kadarıyla indirim ve modem ücretini vermemek için adsl olmayan bir yerdeki telefona nakil istemeniz lazım nakil yapamadıkları için mecburen iptal ediyorlar yoksa soyarlar 50 liralık modem 150 lira oluyor