Şimdi Ara

telefon alacagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefon alacagım 1000 lira üst limitim var. Bildiginiz bir fiyat-performans telefonu varmı ??
    Tercihen ram i 2gb olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pirana37

Arkadaşlar ben telefon alacagım 1000 lira üst limitim var. Bildiginiz bir fiyat-performans telefonu varmı ??

nexus 4 forever :DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASSKIMM -- 11 Kasım 2013; 20:51:24 >
  • bence xperıa sp,hem cok saglam hemde gpusu guclu kartta takılıo aynı zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: satellite500

bence xperıa sp,hem cok saglam hemde gpusu guclu kartta takılıo aynı zamanda

Kardeş o da guzel de islemcinin cift cekirdekli olması ve ramin 1 gb olması beni dusunduruyor

• duz olarak cekırdek sayısına aldanma sp kraıt ıslemcıdır sınıf olarak yanı htc one mını yada s4 mını aynı ıslemcı ve sp dıkkatlı arastırırsan s3 u gecıyor testlerde ıkı cekırdegıyle bu yuzden aldanma,sp 4.4 alacak ve 4.4. daha az ram harcıyacakmıs,bu yzuden suan 1 gb ram ıle calısmayan oyun yokkı ve saglam sp yınede sen bılırsın tabıkı
  • quote:

Arkadaşlar ben telefon alacagım 1000 lira üst limitim var. Bildiginiz bir fiyat-performans telefonu varmı ??

2 gb ramı yok ama en ıyı fp telefonu olarak sp tavsıyemdır,xperıa z den yuksek bataryası var cok cok saglam,sarj aletı tasımaktan kurtarıyor ınsanı
  • Pekii huavei ascend p6 ya ne diyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pekii huavei ascend p6 ya ne diyorsunuz

Ağır oyunlar oynamayacaksan gayet iyi bir cihaz. Nexus 4 ede bakabilirsin.

• Aslında benim de fikrim nexus 4den yana Cunku ben performansa onem veriyorum fakt nexus 4 de sp ye gore Cok kaba bir telefon

• Xperıa spnexusa ne sarj yeter nede dahılı hafıza,sd kart olmaması eksıklık bence.

• Bende çok baktım en sonunda nexus 4 te karar kıldım 929 a n11 de yakaladım teknosada kulaklıkla beraber 949 tl
  • nexusun thermal trottıng olayı dezavantaj ve sd kart olamyıp sarjının en kısa surelerden bırını vermesı,o yuzden sp hem daha saglam hemde konforlu kullanım sunuyor bence xperıa sp daha cazıp.
  • Arkadaşlar GL benchmarkta sonuçlara inamadım nexus açık ara önde bu işte bir yanlışlık mı var
     telefon alacagım

• pirana37 kullanıcısına yanıt
    Hocam s4 ve one da 1080p ekran olduğu için üzerindeki gpu yetersiz kalıyor akıcılık konusunda... Şu an akıcı oyun istiyorsanız Adreno 320 li ve max 720p ekran lı bir telefon almanız gerekir ki bunlar
    nexus 4 xperia sp ve optimus g dir...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ben de akıcılık için o 3 telefonu düşünüyordum. lg g nin ekranı çok büyük geliyor xperia sp de çift çekirdek ve 1 gb ramla beni düşündürüyor sanırım nexus 4 en makulu olacaktır.

• pirana37 kullanıcısına yanıt
    hocam 3 nün boyutları aynı gibi... Valla en iyi tercih optimus g bence alabiliyorsanız onu alın... Ama sağlam olsun diyorsanız sp, stabil olsun diyorsanız n4... Ama nexus 4 ün şarj ve ısınma sorunları vardı... Multimedya yönü de bu iki telefona göre bayağı zayıftı... Ama tasarım olarak en güzeli bence...
  • lg g den kasıt lg optimus g e975 mi?
  • evet
  • optimus g ne arkadaş ya şuan en iyi performans ve ucuzluk samsung galaxy s4 dartyde 1600 tl hem ucuz hemde süper telefon 2 gb ram i var 1.6 + 1.2 ghz hız 13 mp kamera 16 gb dahili hafıza + 64 gb artırılabilir hafıza daha ne olsun
  • pekii lg g nin nexus4 ten en göz önündeki farkı 32 gb olması bunu biliyoruz ama ben başka bariz bir fark bulamadım lg g nin fiziksel yada donanımsal bir avantajı varmıdır ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.