Bildirim
telefon alacagım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pirana37
Arkadaşlar ben telefon alacagım 1000 lira üst limitim var. Bildiginiz bir fiyat-performans telefonu varmı ??
Tercihen ram i 2gb olmalı
nexus 4 forever :DDD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASSKIMM -- 11 Kasım 2013; 20:51:24 > -
bence xperıa sp,hem cok saglam hemde gpusu guclu kartta takılıo aynı zamanda -
quote:
Orijinalden alıntı: satellite500
bence xperıa sp,hem cok saglam hemde gpusu guclu kartta takılıo aynı zamanda
Kardeş o da guzel de islemcinin cift cekirdekli olması ve ramin 1 gb olması beni dusunduruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
duz olarak cekırdek sayısına aldanma sp kraıt ıslemcıdır sınıf olarak yanı htc one mını yada s4 mını aynı ıslemcı ve sp dıkkatlı arastırırsan s3 u gecıyor testlerde ıkı cekırdegıyle bu yuzden aldanma,sp 4.4 alacak ve 4.4. daha az ram harcıyacakmıs,bu yzuden suan 1 gb ram ıle calısmayan oyun yokkı ve saglam sp yınede sen bılırsın tabıkı -
quote:
Arkadaşlar ben telefon alacagım 1000 lira üst limitim var. Bildiginiz bir fiyat-performans telefonu varmı ??
Tercihen ram i 2gb olmalı
2 gb ramı yok ama en ıyı fp telefonu olarak sp tavsıyemdır,xperıa z den yuksekbataryası var cok cok saglam,sarj aletı tasımaktan kurtarıyor ınsanı
-
Pekii huavei ascend p6 ya ne diyorsunuz
quote:
Pekii huavei ascend p6 ya ne diyorsunuz
Ağır oyunlar oynamayacaksan gayet iyi bir cihaz. Nexus 4 ede bakabilirsin.
Aslında benim de fikrim nexus 4den yana Cunku ben performansa onem veriyorum fakt nexus 4 de sp ye gore Cok kaba bir telefon
Xperıa sp nexusa ne sarj yeter nede dahılı hafıza,sd kart olmaması eksıklık bence.
Bende çok baktım en sonunda nexus 4 te karar kıldım 929 a n11 de yakaladım teknosada kulaklıkla beraber 949 tl -
nexusun thermal trottıng olayı dezavantaj ve sd kart olamyıp sarjının en kısa surelerden bırını vermesı,o yuzden sp hem daha saglam hemde konforlu kullanım sunuyor bence xperıa sp daha cazıp. -
-
Hocam s4 ve one da 1080p ekran olduğu için üzerindeki gpu yetersiz kalıyor akıcılık konusunda... Şu an akıcı oyun istiyorsanız Adreno 320 li ve max 720p ekran lı bir telefon almanız gerekir ki bunlar
nexus 4 xperia sp ve optimus g dir... -
teşekkürler hocam ben de akıcılık için o 3 telefonu düşünüyordum. lg g nin ekranı çok büyük geliyor xperia sp de çift çekirdek ve 1 gb ramla beni düşündürüyor sanırım nexus 4 en makulu olacaktır.
-
hocam 3 nün boyutları aynı gibi... Valla en iyi tercih optimus g bence alabiliyorsanız onu alın... Ama sağlam olsun diyorsanız sp, stabil olsun diyorsanız n4... Ama nexus 4 ün şarj ve ısınma sorunları vardı... Multimedya yönü de bu iki telefona göre bayağı zayıftı... Ama tasarım olarak en güzeli bence... -
lg g den kasıt lg optimus g e975 mi? -
evet -
optimus g ne arkadaş ya şuan en iyi performans ve ucuzluk samsung galaxy s4 dartyde 1600 tl hem ucuz hemde süper telefon 2 gb ram i var 1.6 + 1.2 ghz hız 13 mp kamera 16 gb dahili hafıza + 64 gb artırılabilir hafıza daha ne olsun -
pekii lg g nin nexus4 ten en göz önündeki farkı 32 gb olması bunu biliyoruz ama ben başka bariz bir fark bulamadım lg g nin fiziksel yada donanımsal bir avantajı varmıdır ?
Benzer içerikler
- infinix hot 50 pro
- infinix zero 40 5g
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- infinix note 40 pro yorumlar
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- snapdragon 778g
- device health services nedir
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- gt 20 pro fiyat
- telsiz kullanım ücreti nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X