Şimdi Ara

Telefon alacağım ama karar veremiyorum yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sitenin uzun süredir takipçisiyim ama yeni üye oldum. İyice gezip dolaşsam da hala kararsızım. Cep telefonu sıklıkla değiştirmem. Bundan önce de nokiadan şaşmadım ( 6600 - N73 ) ama bu sefer çok kararsız kaldım ve yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle bu telefonlara sahip olanlar değerlendirme yaparsa çok mutlu olurum.

Bu telefondan beklentilerim arasında normal olarak, kamera kalitesi, video kalitesi, film (mp4 yada divx) izleyebilme olanağı, şarj ömrü, internet kullanımı, telefon hızı, müzik kalitesi, şıklık, hafıza ve en az 1.5 sene rahat kullanım şansı geliyor. Aralarında kaldığım telefon sayısı da çok ama şunlar;

Samsung S8003 Jet
    Nokia N97
    iPhone 3GS
    Samsung I8910 HD

Yorum ve öneri yapacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Yeni öneri yapacaklar olursa da çok sevinirim. Ayrıca fiyat konusunda endişeniz olmasın. İhtiyaçlarımız karşılasın yeter, tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyyyy -- 29 Eylül 2009; 0:26:37 >

• paran varsa iphone 3gs al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

paran varsa iphone 3gs al derim
    Para sorun değil ama iPhone'un tüm bu özellikleri karşılayıp, karşılayamacağı konusunda kararsızım. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyyyy

Para sorun değil ama iPhone'un tüm bu özellikleri karşılayıp, karşılayamacağı konusunda kararsızım. :/

Alıntıları Göster
    Yukarı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

+10000000000

Iphone aklına takıldımı almadan duramazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA

quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

+10000000000

Iphone aklına takıldımı almadan duramazsın...

Alıntıları Göster
    i8910 tabiki de

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

i8910 tabiki de

Alıntıları Göster
    Tabi iphone. Hız,şıklık,internet kullanımı,uygulama çeşidi, dokunmatik hassasiyeti,ses kalitesi gibi özellikler bakımından tartışmasız ilk sırada. Kamera olarak 8mp ve 5mp kameraların gerisinde kalsa da gündüz yapılan çekimlerde sizi tatmin edecektir. Yazdığınız telefonlar iphone 3gs ile karşılaştırılamaz bile. Yalnız ekranın çzöünürlüğü bakımından iphone son sırayı alır

• Hocam o kadar para vereceksin iyice incelemeden alma birebir inceleme örn:media markt gibi zincirlerde rahatça inceleyebilirsin
    ha ben 3gs de karar kıldım dogruda yaptım inanılmaz hızlı ve sorunsuz
  • iPhone 3GS diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

iPhone 3GS diyorum...
    lg arena da listeye eklenebilir

BEN OLSAM 3GS ALIRDIM
  • quote:

iPhone 3GS diyorum...

+10000000000
  • quote:

quote:

iPhone 3GS diyorum...

+10000000000

Alıntıları Göster
    sakın samsung S8003 jet alma ben yandım sende yanma .

Nokia al taştan olsun
    Benim tercihim İphone 3GS
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkar55

Nokia al taştan olsun

Alıntıları Göster
    Bende n97 ve 3gs arasında kaldım, yeni modelleri bekliyorum ona göre karar vericem...
  • quote:

Nokia al taştan olsun

+10000000000000000000
  • quote:

quote:

Nokia al taştan olsun

+10000000000000000000

Alıntıları Göster
    @melkar55
    kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

@melkar55
    kesinlikle katılıyorum

Alıntıları Göster
    hem güncel bi model olması hemde içinde herşeyin olması sebebiyle n79 diyorum ben. kamerası güzel ses kalitesi harika tek derdi tuşları biraz gıcık. alışılacak gibi değil. daha güncel bişey dersende n86 derim. şu an kullanıyorum ve ses kalitesi olarak n79 dan birazcık geri gibi dursada dahili hafızası (8gb+16gb micro sd desteği) mükemmel kullanışlılıkta tuş takımı (özellikle çok msj yazıyosanız) ve de gayet başarılı 8mpx bi kamerası var. iphone a o kadar para veripte sırf bi dokunmatiğe sebep onu alırım diyosanızda orasıda zevk işi bişey diyemem. ama herşey olsun diyosanız daha uygun fiyata ve para sorun değil diyosanız kesinlikle n86 derim. n97 nin sürgü mekanizmasından ve kamera kapağından şikayetler duyuyorum sürgü çok kolay arıza verebiliyomuş kamera kapağıda zamanla lensi çiziyomuş ben bazı kullanıcıların yalancısıyım. dedikleri gibi media markete git bi elden dene gör n86 yı kesinlikle seçeneklere dahil etmelisin.
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Karahanli61

hem güncel bi model olması hemde içinde herşeyin olması sebebiyle n79 diyorum ben. kamerası güzel ses kalitesi harika tek derdi tuşları biraz gıcık. alışılacak gibi değil. daha güncel bişey dersende n86 derim. şu an kullanıyorum ve ses kalitesi olarak n79 dan birazcık geri gibi dursada dahili hafızası (8gb+16gb micro sd desteği) mükemmel kullanışlılıkta tuş takımı (özellikle çok msj yazıyosanız) ve de gayet başarılı 8mpx bi kamerası var. iphone a o kadar para veripte sırf bi dokunmatiğe sebep onu alırım diyosanızda orasıda zevk işi bişey diyemem. ama herşey olsun diyosanız daha uygun fiyata ve para sorun değil diyosanız kesinlikle n86 derim. n97 nin sürgü mekanizmasından ve kamera kapağından şikayetler duyuyorum sürgü çok kolay arıza verebiliyomuş kamera kapağıda zamanla lensi çiziyomuş ben bazı kullanıcıların yalancısıyım. dedikleri gibi media markete git bi elden dene gör n86 yı kesinlikle seçeneklere dahil etmelisin.
    saygılar

Alıntıları Göster
    radyo önemsizse iphone 3gs en klasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotvote

radyo önemsizse iphone 3gs en klasıdır.

Alıntıları Göster
    bence sen bi iphone 3gs bi de 5800xm al kimsenin kalbi kırılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn26

• quote:

Orijinalden alıntı: Burislee

quote:

Orijinalden alıntı: spawn26

Alıntıları Göster
    Mediamarkt'a gidin.
    Bu cihazlarin hespini uzun uzun elinizle inceleyin.
    Sonra kararinizi verin.
    iPhone Pahalidir, (Gerci cok da degil) bazilarina gore onemli olan bazi fonksiyonlari (Radyo, Bluetoth ile veri alisverisi, Tam multitasking vs..) yapamasa bile ozellikler listesinde olan tum fonksiyonlari hic bir baska cihazin yapamadigi kadar iyi yapar.
    AppStore'daki 85.381 adet uygulama da cabasi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.