Şimdi Ara

telefon alacağım kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten hepsiburada.com dan telefon almak güvenli mi?bide sizce hangisi?
    samsung note 5
    lg g5
    lg v10
    samsung a7
    iphone 6

• samsung turkiye garantili silver renkli (gri) hiç dusunmeden alabilirsin g5 birqz dqha iyidir qncak uzun ömürlü olacak telefon aralarinda note 5 dir. iphone a bulasma 16 gb ise yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoroIsmylife kullanıcısına yanıt
    16 gb çok mu az?iphone 4s kullanıcısıyım.aslında seviyorum iphone.ithalatçı firma garantili diyor hep.bi tane iphone 6 buldum onda apple türkiye garantili yazıyor sizce güvenilir mi??
  • note 5 ve huawei p9 ya da z5 kullanıcısiyim z5 de bakabilirsin lg ye ve samsungun orta seviye telefonlarına bulaşma sakın!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcuözsoy B kullanıcısına yanıt
    fotografiydi suyuydu buyuydu guncellemesiydi derken folar o 16 gb 32 lik note 5 al bence gercekten farki goreceksin ;) ip6 uzun omurlu olur ama note 5 ip 6s plus ile yarisiyor aralarinda en iyisi g5 ve note 5

• O seçeneklerin içinden tereddütsüz note 5 alirdim huawei p9 a da bakin derim. Lg sorunlu uzun vade de servis yüzünden cok can sıkar ip6 hepsiburada da indirimde apple Türkiye garantili yaziyorsa sıkıntı cikmaz.

• By Doğu B kullanıcısına yanıt
    niye note 5 peki?iphone 6 ile karşılaştırma yapar mısınız?telefonlardan pek anlamıyorumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sahsen iphone u pek sevmem cok kisitliyor insani. Biri 5.7 inc biri 4.7 inc. Tasarima hic değinmiyorum bile. Note 5i 6s plusla kiyasliyorlar genelde. Ekran kalitesi fotograf çekimi daha guzel.Iphone un tek artısı garanti servisi baska bi artisi yok bana göre.

• By Doğu B kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.
    Umarim yardımcı olabilmisizdir. Iyi günler.

• Note 5 yada s7 almanı öneririm 16 gb iPhone artık hiç yetmez Çünkü daha kaliteli fotoğraf ve video ile daha fazla alana gereksinim var Yani bana 4ste 16gb yetiyor diye 6da da 16gb rahat yeter diye düşünme A7 de fena telefon değil ama Önce s7 sonra note 5 daha sonra da lg g5 almanı öneriririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.