Bildirim
telefon alacağım kararsızlık
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
18 sa. önce paylaşıldı
Pattex Süper Yapıştırıcı Mini Trio, Kaliteli Onarımlar için Çok Amaçlı Güçlü Yapıştırıcı, Özel Kapağıyla Kolay Kullanımlı Hızlı Yapıştırıcı, 3x1g : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BTCMQSR
2 yıl önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
samsung turkiye garantili silver renkli (gri) hiç dusunmeden alabilirsin g5 birqz dqha iyidir qncak uzun ömürlü olacak telefon aralarinda note 5 dir. iphone a bulasma 16 gb ise yaramaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 gb çok mu az?iphone 4s kullanıcısıyım.aslında seviyorum iphone.ithalatçı firma garantili diyor hep.bi tane iphone 6 buldum onda apple türkiye garantili yazıyor sizce güvenilir mi?? -
note 5 ve huawei p9 ya da z5 kullanıcısiyim z5 de bakabilirsin lg ye ve samsungun orta seviye telefonlarına bulaşma sakın!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
fotografiydi suyuydu buyuydu guncellemesiydi derken folar o 16 gb 32 lik note 5 al bence gercekten farki goreceksin ;) ip6 uzun omurlu olur ama note 5 ip 6s plus ile yarisiyor aralarinda en iyisi g5 ve note 5
O seçeneklerin içinden tereddütsüz note 5 alirdim huawei p9 a da bakin derim. Lg sorunlu uzun vade de servis yüzünden cok can sıkar ip6 hepsiburada da indirimde apple Türkiye garantili yaziyorsa sıkıntı cikmaz.
niye note 5 peki?iphone 6 ile karşılaştırma yapar mısınız?telefonlardan pek anlamıyorumda. -
Sahsen iphone u pek sevmem cok kisitliyor insani. Biri 5.7 inc biri 4.7 inc. Tasarima hic değinmiyorum bile. Note 5i 6s plusla kiyasliyorlar genelde. Ekran kalitesi fotograf çekimi daha guzel.Iphone un tek artısı garanti servisi baska bi artisi yok bana göre.
cevap için teşekkürler. -
Umarim yardımcı olabilmisizdir. Iyi günler.
Note 5 yada s7 almanı öneririm 16 gb iPhone artık hiç yetmez Çünkü daha kaliteli fotoğraf ve video ile daha fazla alana gereksinim var Yani bana 4ste 16gb yetiyor diye 6da da 16gb rahat yeter diye düşünme A7 de fena telefon değil ama Önce s7 sonra note 5 daha sonra da lg g5 almanı öneriririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- samsung desen kilidi unuttum
- iphone kişiye özel sessize alma
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- s24 fe ne zaman çıktı
- snapdragon 778g
- galaxy a56
- samsung galaxy s serisi
- one ui 7 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X