Şimdi Ara

Telefon alacağım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 750-900 TL bütçem var malesef 1000 tl ye çıkamıyorum. Xperia L tasarımı hoşuma gitti ama hala tam olarak karar veremedim. Her türlü öneriyi bekliyorum şimdiden sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

750-900 TL bütçem var malesef 1000 tl ye çıkamıyorum. Xperia L tasarımı hoşuma gitti ama hala tam olarak karar veremedim. Her türlü öneriyi bekliyorum şimdiden sağolun.

800 cıvarında zaten L ıdeal fıyatına gore haylı ıyı donanıma sahıptır L uzmez
  • quote:

750-900 TL bütçem var malesef 1000 tl ye çıkamıyorum. Xperia L tasarımı hoşuma gitti ama hala tam olarak karar veremedim. Her türlü öneriyi bekliyorum şimdiden sağolun.

eskı bır nexuscu olarak o fıyata L guzel cıhazdır memnun kalırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grndy80 kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyata nexus 4 bulamadım ben de bir telefon aldım mı 3 yıl civarı kullanıyorum xperia l yarı yolda bırakmaz gibime geliyor sizce ? İnternet için kullanırım çok az da oyun.
  • quote:

Uygun fiyata nexus 4 bulamadım ben de bir telefon aldım mı 3 yıl civarı kullanıyorum xperia l yarı yolda bırakmaz gibime geliyor sizce ? İnternet için kullanırım çok az da oyun.

Yeterlı gelecektır son sene agır oyunları oynayamazsın en fazla o kadar

• quote:

3 sene android kullanılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

quote:

androidlerde noluyor zamana baglı ? neden kasıyor ? yazılımdan dolayı mı donanımdan dolayımı kasmalar oluyor ? ben de android dusunuyorum ama 3 4 yıl gotursun ıstıyorum fakat zor gibi gorunuyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperıa L guzel bır cıhaz haylıde yeterlı bırcok cok oyun ıcın ama 907 tl ye sp bulunabılıyor ve bahsı gecen cıhazlarda daha guzel bır secım olur.

http://www.buroteknik.com/Sony-Xperia-SP-Siyah-Cep-Telefonu_105050.html?ref=akakce&v=1.11.9
  • quote:

Orijinalden alıntı: istisnalarKaideyiBozmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

quote:

androidlerde noluyor zamana baglı ? neden kasıyor ? yazılımdan dolayı mı donanımdan dolayımı kasmalar oluyor ? ben de android dusunuyorum ama 3 4 yıl gotursun ıstıyorum fakat zor gibi gorunuyor .

çok zor android zamanla kasmaya başlar 2010 dan beri android telefonu kullanıyordum LG GT540 Bilen Bilir ilk android telefonlardandır 1.6 Sürümlü Sonra 2.3.7. Yaptım Felan Kasmaya Başladı Eskimişti Değiştirdim. Uzun Ömürlü Telefon Windows Phone dur. Şimdi Biri Gelecek Ios diyecek şimdiden cevap vereyim Ios Her Güncelleme ile telefonunu yavaşlatır Bknz : Ios7'li İphone 4 ve 4S

• jerome34 kullanıcısına yanıt
    güvenemiyorum malesef böyle sitelere
  • quote:

L kullanıyorum gayet memnunum,dıscoveryden sonra ilaç gibi geldi resmen

• quote:

İnternet ve oyun icin L fazlasiyla yeterlidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia L güzel cihazdır ikinci el düşünürsen Lg G Nexus ve Sp de alabilirsiniz

• teşekkürler 2. el düşünmüyorum.Gm discovery o kadar mı kötüydü ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 26 Kasım 2013; 18:27:31 >
  • Forumda çok kişi şikayetçi Discovery alacağına Xperia M al
  • Yok en aşağı L alıcam zaten de discoveryi sorayım dedim :) arkadaşta var gayet düzgün olarak kullanıyor ama bilemicem.
  • Benım arkadaşımda da vardı gmd, camı çok narin çabuk tuzla buz oluyor ve 164tlyi kitliyorlar afedersiniz. Gmd yi çok seviyorum, ama hiç önermiyorum. L'nin ekranı ve donanımı, SP ile N4 ün yanına yaklaşamaz.
    N11 den 944TLye 11 taksitle N4 aldım öneririm. Aynı fiyata istanbulbilişimden veya yine n11 den o fiyata sp bulabilirsiniz. Tercih size kalmış, iyi akşamlar saygılar :)
  • Cristophe kullanıcısına yanıt
    ithilatçı firma garantili oluyorlar galiba o şekilde baya ucuz oluyorlar.Bu yüzden yaklaşmıyorum fazla zaten 3 yılda bir alıyorum onu da sağlam alayım derdindeyim :)
  • Aynen ithalatçı firma garantili. Ben delta servis güvencesinde 304k serii n4 aldım. Deltaservisin konuları forumda aratabilirsin. Servisten şikayetçi olan bir çok kişi özür dileyip işlerinin hallolduğunu yazmışlar. Ayrıca fatura ile geliyor yine 2 sene garantili. Ben nokia nın x2 telefonunu kullanıyordum. İlk android telefonum bu bende her sene telefon almıyorum. Bende ilk baş L ve M arasında kalmıştım. Hatta şunuda söyleyeyim, L yerine sana M yi tavsiye ederim. Malzeme kalitesi ve Çözünürlük/Ekranbüyüklüğü bakımından daha net görüntü verir. Bide ben L deki parçalı hafıza sisteminden bişey anlamamıştım. Yine de sen bilirsin :)
    Ancak ne L ne de M , SP ile N4 ün yanına yaklaşamaz bunun sizde farkındasınızdır :) Bu bi riskse eğer, bence değer. Sp de Nexus da sizi üzmez. Ben kullanmakta olduğum N4 ü tavsiye ederim. Ama Sonynin tasarımlarını ve yazılımsal özellikerlerini de çok hoş buluyorum. Hakkınızda hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cristophe -- 26 Kasım 2013; 19:18:39 >

• Ekranı büyük bir model arıyorsan huawei ascend mate 'ye bakabilirsin bende telefon alacağım bu modeli araştırıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.