Şimdi Ara

Telefon alıcağım tavsiye ediceğiniz modeller neler?(Galaxy ace kullanıcılarıda içeri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yıllar sonra kendi seçtiğim bir telefonum olucak.. Google'a şöyle bakınca şans eseri Samsung galaxy ace ile karşılaştım.Karşılaştığımdan beri de başka bir telefon düşünemedim görünüşü beni cezbetti ama özellikleri benim aradıklarımı karşılar mı bilemiyorum? Ya da sizin tavsiye edebileceğiniz bir telefona mı bakmalıyım?

Aradığım özellikler ;

Wifi
    4.4 lük fotoğraf
    Radyo
    Facebook ve neti sorunsuz kullanabilme
    Oyun (ki gece oyun oynamayı çok severim)
    Radyo (ses sorunsuz)
    Navigasyon
    Mesaj klavyesi rahat ( konuşmaktan çok mesaj'ı kullanırım her ay 10.000 sms alıyorum)
    Bluetooth
    Hafıza oranı'nın düşük olduğunu duydum ama ne kadar düşük tahmin edemiyorum
    En önemlisi uzun ömürlü olması ki ben bu telefonu alırsam en az 7-8 sene rahat kullanabilmeliyim..

Kardeşimde wave var özellikleri çok güzel her özelliği beklentimi karşılıyor sorunsuz foto çekimi, müzik, mesaj klavyesi,oyun ama büyük olması beni biraz itti.. Kardeşimde olduğu içinde başka bir model düşünüyorum? Sizce aradığım özellikleri Galaxy ace de bulabilirmiyim? Kullanıcıları yaşadıkları sorunları yazarsa sevinirim..

• Galaxy s2 alman uzun vade için daha mantıklı.
  • Teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz telefon da görünüş itibariyle güzel ,özellikleri beklentilerimi karşılarsa neden olmasın? :)
  • Galaxy S 2'ye bütçeniz yetiyor mu?

Xperia Neo ve Arc'a da bakabilirsiniz.

Yalnız 7-8 yıl kullanma kısmı biraz hayal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alın bir nokia rahatlayınabimde var haritaya bakıyor en iyi oyunları oynuyor film izliyor wifi den internete bağlanıyor mğzik sesi manyak sizce bunları hangi modelle yapıyor 3.5 senelik telefon nokia n95 8gb ilen yapıyor al nokia işini gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Galaxy S 2'ye bütçeniz yetiyor mu?

Xperia Neo ve Arc'a da bakabilirsiniz.

Yalnız 7-8 yıl kullanma kısmı biraz hayal

quote:

Orijinalden alıntı: perminal

alın bir nokia rahatlayınabimde var haritaya bakıyor en iyi oyunları oynuyor film izliyor wifi den internete bağlanıyor mğzik sesi manyak sizce bunları hangi modelle yapıyor 3.5 senelik telefon nokia n95 8gb ilen yapıyor al nokia işini gör

Fiyatı konusunda pek bir bilgim yok şimdi netten baktım pek fazla fiyat hakkında bilgi bulamadım ama 1.700 müş, özelliklerine bakınca Galaxy ace kadar beni etkiledi ama o fiyat gerçekten benim bütçeyi aşar.. Bir telefona şuanda vericeğim miktar 750..

Xperia neo ve Arc görüntü itibariyle pekte hoşuma gitmedi açıkcası şimdi napcaksın görüntüyü diyen olucak ama ne biliyim göz zevki işte amacım kesinlikle başkaları değil hani bir yemek yerken önce gözüm sonra karnım derler ya bu da o hesap galiba 7-8 yıl evet fazla uçtum galiba neyazık ki o limit çok gerilerde kalas diye tabir ettiğimiz nokia telefonlarında kaldı.. Tabi uzun ömürlü bir telefon olursa da hayır demem her yeni modele göre telefon değiştiren biri değilim açıkcası :))) Bozulana kadar kullanırım hoş hiç bozulan telefonumda olmadı gerçi..

Perminal artık bende çağı yakalayım diyorum hani, hala milattan kalma telefon kullanıyorum şaka bir yana almışken iyisii olsun dokunmatik olsun diyorum.. Şimdi ki telefonlarla haşır neşir olamadığımız için bir bilene sorayım dedim.. Bıktım artık kardeşimin Wave si ni geceleri çalmaktan..

• Butcenizi biraz artirabilirseniz 999 liraya xperia neo alabilirsin. 2.el dusunurseniz galaxy s alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ace almaya karar verirseniz Vatan da 583 TL Worldcard kampanyalı fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Butcenizi biraz artirabilirseniz 999 liraya xperia neo alabilirsin. 2.el dusunurseniz galaxy s alabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: awertews

Ace almaya karar verirseniz Vatan da 583 TL Worldcard kampanyalı fiyatı

UltiMance

İmkanım yok 999 TL yi bir telefona verecek kadar zengin değilim :( Şuan bile imkanı zorluyarak 750 tl lik bir telefon alıyorum onuda senelerce kullanmaya niyet ederek.. :) Galaxy 2 nin 2. eli varsa ki varmış öyle diyorsun o telefonu da çok beğendim, bulursam temiz bir telefon seçeneklerim arasına girer :) Teşekkürler..

Awertews

Bu çok güzel bir haber çok teşekkür ederim, Bu Vatan nerede nette araştırırsam bulurum umarım yarın hemen gidip bakarım galaxy s te de kampanya varsa karşılaştırıp birini alabilirim..

• Yarın Vatan'a gidiceğim telefonu inceliyeceğim kafama yatarsa o an alabilirim birde galaxy s 2 ye bakıcağım olur ya belki onda kampanya olursa ace yerine bunu tercih ederim..

Galaxy ace'i almamam için bir sebep söylermisiniz...

Hadi yukardaki özelliklerde bir azaltma yapıyım bari şu kadarını karşılaması yeterli gelir bana.. Sizin bana "al beklentilerini karşılar" derseniz gidip telefonu alıcağım

Fotoğraf
    wifi
    sosyal ağlar
    müzik+ses+kulaklık
    oyun
  • dostum ben de yeni bi tel alıcam yarın bütceme göre.ben nokia c6-01 alacagım hem görüntü olarak hem özellikleri bana uydu.senin isteklerini de karsılıyor.fiyatı sitelere baktım 550-600 arası bişey

bir de nokia c7 var biraz daha tuzlu.onun fiyatı da 750 civarı tam senin bütceye göre.aslında c7yi alacam ama bütcem c6-01 e yetiyor :)
  • Sağol Kardeş :) C6-01 e baktım tasarımını beğendim gittiğimde bu telefonu bulursam bunuda inceliyeceğim ama gece çekimi bununda kötüymüş neden şimdinin telefonları 4.4 lük olamıyor anlıyamıyorum telefona interneti Tv yi sığıdıran millet kamera da gelişmiş olması gerekirdi.. Keşke canon gibi foto çeken telefon çıksa Nette c6-01 i c7 ye tercih ediyorlar söyleyim teşekkürler tekrar :)
  • Vatan da ki indirim günlükmüş yani dünmüş moralim sıfır oldu acaba bu kampanya sık sık tekrarlıyormu takipçileri bilir lütfen bana bu konu hakkında acil bilgi verirmisiniz.. Yoksa beklemekten sıkılıp 700 küsürü herhangi bir telefona harcıycam Bende şans yok ki..
  • Vatan'da her ay sonu oluyor bu kampanyalar. Takip ederseniz ucuza götürürsünüz malı.
    Şaka bi' yana, Galaxy Ace beklentilerini karşılar. Android sayesinde oyun/uygulama bulmakta sıkıntı çekmezsin. Kamerası otofokuslu 5mp. c6-01 ve c7 de otofokus yok. Fotoğraf konusunda yakın çekimlerde sorun yaratır.
  • Çok sağol şehr-i hüzün inşallah tekrarlarda gider alırım ama 1 ay nasıl bekliyeceğim orası meçhul işte bugün babam elimdeki eski telefonu alıcak bende bu akşam veririm diye söz verdim kaldık mı telefonsuz Buarada nihayet ace için güzel bir yorum tasarımı harika ama tasarımı kadar işimi görmesi en önemli kısmıydı teşekkürler yorum için.
  • Rica ederim. Ayrıca şu linkleri de vereyim sana.

Galaxy Ace Ana Konusu:http://goo.gl/HiWcE
    Bu da Galaxy Gio ve Ace için uygulama/oyun konusu:http://goo.gl/tSRJz
  • Çok sağol Şehr-i hüzün bende yüklüyebileceğim uygulama siteleri bakıyordum iyi oldu Dün Vatan'a gittim teşhir ürünü dışında kalmamış bu ay başında tekrar gelebilirmiş falan filan dedi..Ürünü elime aldım hafif bir telefon bir de galaxy 2 ye baktım çok büyüktü fiyatıda uçuk olunca pek beğenmedim.. Ama ürünün içinde ki özellikleri inceletmediler :( 30 gün içinde herhangi bir terslik çıkarsa geri alıyormusunuz dedim yok dedi biz bunları inceleyip gönderiyoruz dediler ama tüketici haklarında böyle bir hakkın olduğunu biliyorum..Neyse telefonu almak için indirim anını bekliyeceğim en iyisi böylesi dün %18 indirim vardı Kdv indirimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosito -- 28 Temmuz 2011; 8:30:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.