Evet beyler aklımda birkaç telefon var ama ilk önce kriterlerimi söyleyim
1.Arayüzü kasmasın 2.dead triger 2 rr3 asphalt 8 gibi oyunları kaldırsın sorunsuz oynatsın 3.Kamerası çok önemli değil ama genede çamur gibi olmasın 4.ekranı az büyük olsun +5inç 5.fiyati 900tl altında olsun en fazla 1000tl öteye gidemem
aklımadaki telefonlar 1.zenfone 5or 6 2.victor u2 3.discovery 2
Discoverye bulasma zenfon 6 inc sorun degilse istediklerini karşılar.
Huawei g7
quote:
Orijinalden alıntı: Shamshiel
+1
G2 de bakin hepsinden cok daha iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
quote:
Orijinalden alıntı: Shamshiel
+1
G2 de bakin hepsinden cok daha iyidir
Alıntıları Göster
htc M8 al diyeceğim ama fiyat senin kriterin dışında kalıyo
fiyat performans olarak en iyisi hangi telefon
quote:
Orijinalden alıntı: selimguzel
Vatan bilgisayar sitesinde katagorilerde özelliklerine göre istediğin telefonu seçebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: HawkBlood
Vatan bilgisayar sitesinde katagorilerde özelliklerine göre istediğin telefonu seçebilirsin
Alıntıları Göster
zenfone6 xperıa Z lg G2 asagıdan yukarı dogru
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
zenfone6 xperıa Z lg G2 asagıdan yukarı dogru
Alıntıları Göster
lg g2 yi önermem fazla ısınıyor. sony güzel ama sony nin amacı ne onu bilmiyorum 3 ayda bir telefon cıkarıyorlar. asus z6 3 gun önce aldım fiyatına göre iyi tüm oyunları oynuyabilirsin sorunsuz cihaz epey akıcı ayrıca 5.0 lollipop güncellemesi de alacak fiyatıda uygun düşünme al.
iyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: R e a L i z m
lg g2 yi önermem fazla ısınıyor. sony güzel ama sony nin amacı ne onu bilmiyorum 3 ayda bir telefon cıkarıyorlar. asus z6 3 gun önce aldım fiyatına göre iyi tüm oyunları oynuyabilirsin sorunsuz cihaz epey akıcı ayrıca 5.0 lollipop güncellemesi de alacak fiyatıda uygun düşünme al.
iyi forumlar.
Alıntıları Göster
ha unutmadan huawei g7 yide düşünebilirsin güzel cihaz hızlı ve akıcı. fiyatı 1000 tl sanırım
bence 1250 tlye kadar bulunabilen lg g3 32gb varken baska cihaz düşünme derim. telefonu bir defa al en iyilerden birini al . aza yetinmeyi pek bilmeyiz. sonra keşke birazdaha ekleyip iyi birşey alsaydim deme. onun icin arada fiyat olarak ucurum yok. birazdaha biriktir bir defa al. sonra pisman olma. benim butcede 1000 tlydi. arastirmalarimdaki telefonlar elite . discovery. zenfone 5. gibi 1000 tl altindaki telefonlardi. sonra hepsini telefoncularda günlerce inceledim. tasarim, donanim, ozellikleri ,uzun vaadede neler getireceği, guncelleme destegi, kalitesi, gibi bir cok konuyu düşündüm. sonra telefonu bir defa alip en iyilerden birini almaya karar verdim. g2 kullaniyordum calindiktan sonra arastirmalara basladim ve sunduklariyla lg g3 32 gb almaya karar verdim. bence sende en iyilerden birini 1300 ve asagisina alabilirsen uzun omurlu kullanırsın. ben lg g3 32 gb modelini 1350 tlye aldim sıfır delta garantili.
quote:
Orijinalden alıntı: reaLizm29
iyi forumlar.
neye gore fazla isiniyor. ben 7 ay kullandim bir defa bile isinmadi. sen telefonda 4-5 saat oyun oynarsan tabiki isinir. isinmayan bir tane bile akilli telefon yok.
quote:
Orijinalden alıntı: selimguzel
1250-1350 tlye lg g3 32 gb fiyat performans kıralı
fatih448
kullanıcısına yanıt
1000 TL civarına paralel ithalat LG G2 32 GB bulabilirsen tavsiye ederim. İnternetten kredi kardı kampanyalarıyla falan o fiyata alanlar oldu. Paralel ithalat telefon istemiyorsan da Huawei Ascend G7 iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: diego10ribas
quote:
Orijinalden alıntı: reaLizm29
iyi forumlar.
neye gore fazla isiniyor. ben 7 ay kullandim bir defa bile isinmadi. sen telefonda 4-5 saat oyun oynarsan tabiki isinir. isinmayan bir tane bile akilli telefon yok.
peki ac bakalım asphalt 8 i 10 dk oyna bende kullandım senin o lg g2 telefonunu bilmeden atıp tutmuyorum.
1000 tl limit olsa hiç durmadan Huawei Ascend G7 alırım.Zenfone 5 şuanda kullandığım cihaz ve sonuma kadar memnunuö artık özellikle Rootladıktan sonra pildeki ve sesteki gelişmelerle birlikte bence çok iyi oldu.Victor U2 en yakın arkadaşımon telefonu.Cihaz güzel ama bence arayüzü iddialı değil onunda yoksa pek sorunu yok.
S4 alabiliyorsan al yoksa zenfone 5 derim ben
quote:
Orijinalden alıntı: prydzsnare
S4 alabiliyorsan al yoksa zenfone 5 derim ben
Lg g3 beat diyorum. Almayı düşünüdüğün telefonların konularını baştan sona okumanı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: just4techno
Lg g3 beat diyorum. Almayı düşünüdüğün telefonların konularını baştan sona okumanı tavsiye ederim
Alıntıları Göster
hepsi çöp g2 al
quote:
Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla
hepsi çöp g2 al
Alıntıları Göster
g2 nin ısındığı kadar diğer telefonlarda ısınıyor. Bütçene uygun ve işini görecek telefonu al derim.Hatta telefona fazla para verme. Sürekli yenilenen bir sektör.