Bugün bir telefoncuya gittim. Bana samsung note 2 çıkarttı biyerlerden yurtdışı ürün fakat 0 dedi.Jelatinli ürün. Fiyat olarak 800 tl istiyor kafamı karıştırdı normalde 1500 tl olan ürün nasıl 800 tl oluyor anlamadım neyse beni ilgilendirmez orası.Bu alacağım telefonun 1500 tl lik note 2 den farkı var mı daha önce bu şekilde bir alışveriş yapmadım.Telefoncuya sordugumda tek farkın garantisi olmadığını söyledi.Çin malımıdır nedir nasıl anlarım yardım edermisiniz.Telefonu biraz kullandım herşeyi orjinali gibiydi camerası interneti v.s. ne yapmalıyım sizce
Hocam bildiğim kadarıyla yurtdışından getirilen telefonların garantisi olmuyor tabi telefon orjinaldir ama garantisi olmaz bi sorun çıksa elinde kalır yada yaptırman için bütçeni zorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Jokerr12
Hocam bildiğim kadarıyla yurtdışından getirilen telefonların garantisi olmuyor tabi telefon orjinaldir ama garantisi olmaz bi sorun çıksa elinde kalır yada yaptırman için bütçeni zorlar
çok teşekkür ederim yorumun için.Garantisi olmadığını biliyorum herşeyi göze aldım fakat çin malımı orjinalle bire birmi ne durumda nasıl anlayabilirim ?
yokmu işi bilen birii
aslında o fiayta olması biraz zor ama siz bence işi bilen birini yanınızdaa götürün derim. Genelde çakma note 2 lerde ses açma kapama tuşu sağda oluyor. Bazıların kutuları orjinal kutudan farklı oluyor. Gene bazıları daha ağır oluyor,bazılarının ön kamerasının yeri değişik yerde oluyor vb. Yani tambir kriter yok iyi dikkat etmek lazım. ayrıca telefon ojinal bile olsa kayıt meselesinide unutma.