Şimdi Ara

Telefon donması !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar elimde bir neo V var ve telefon oyunlarda donuyor. task killer programları denedim ancak onlarda başarısız oldular. telefonun çalıştırdığı gereksiz bir sürü uygulama var onları istediğimde kapatabilmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim acaba ??

• androidin enn sevmediğim noktasıda tam bu işte. Gereksiz ve işime yaramayan programları çalıştırması. Hadi çalıştırmasını geç kapat dediğin halde geri açması. Bunun normal rom ile çözümü yok arkadaşım. Kurtulmanın tek yolu başka romlara bakmak.
  • Özellikle temple run oyunu bağımlısıyım resmen ancak bu donmalar yüzünden oynayamıyorum ve telefondan soğudum. root yapmayı denedim ancak beceremedim anlamıyorum bu işlerdden salak saçma onlarca uygulamayı kafasına göre çalıştırıyor sinir edici
  • Arc S kullanıcısıyım. Demek ki oyun hastalığım olsa sizler gibi, telefonu kırma aşamasına kadar gelirim ben.
    Ben doğru düzgün oyun yüklemediğim halde bazen saçmalamaya başladı.
  • her türlü emülatör oyunu olsun birçok oyun denedim bi sorun vermedi donma olayına baska programlar sebeb olabilir
    istemediğiniz programları ics ile gelecek performans asistanı uygulaması sayesinde kapatabileceksiniz.
  • Xperia neo kullanıyorum donma sorunu yaşamadım arada sırada oluyor ama abartılacak kadar değil telefonu onar belki düzelir.
  • Ben bazı programlara tıklayıp uygulamalardan veri temizlemesi yapıyorum.
    Mesela facebook ve timescape de çok şey birikiyor bazen.
    Onların perde arkasında kalan veri temizliğini yapıyorum.
    Sonra tekrar login oluyorum telefonun k.hafızasını rahatlatıyorum diyebilirim.
    Ben kendi adıma bunları yapıyorum yani biraz olsun rahatlıyor telefonum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • go power diye bir program var task killer içinde en başarılısı ayarlarını yapınca otomatik kapatıyor gereksiz uygulamaları ama bi süre sonra oda çaresiz kalıyor. genel olarak telefonda donma yok oyunlardada yok aslında ancak temple run gibi akıcı bir oyunda telefon yetersiz kalıyor sanki. ama değil diğer gereksiz uygulamalara ram ayırdığından sıkıntı çıkarıyor. ICS gelsin bakalım nasıl olacak samsung S2 var arkadaşımda sıfır donma ile oynuyorum benim cihazı duvara atmamak için sabrediyorum olay bu işte
  • Ben advanced task killer programını kullanıyorum çok memnunum. ICS gelsin çok fazla bir şey değişmez çünkü ics dediğin sistemde bazı uygulamalar çok daha fazla ram ve hafıza kullanacak. O yüzden sistemle alakalı bir durum değil.
    Ben mesela telefonu ilk aldığım zamanlar fruit slice diye bir oyun yükledim arc s e.
    Nedense telefon oyunda donmaya başladı falan oynayamayacak kadar donmaya başladı.
    Artık son çare telefona format attım düzeldi bir daha da başıma gelmedi.
    Gerçekten bazen yüklediğiniz programlar çok etkili oluyorlar. İster istemez bazı dosyalara zarar veriyor performans düşürüyor.
    İyi araştırıp program ve oyun yüklemelisiniz.
  • online oyunlarda bazen kazıyor arada bir resetlemek lazım
  • bugün bir arkadaşıma götürüp root yaptıracam bakalım neler değişecek. Bu arada telefonun fabrika ayarlarına döndürdüm hiç program yüklü değil sadece temple run yükledim denedim yine aynı telefonda söz sahibi olmak için rom yükletecem artık çaresi kalmadı varsın garantisi ölsün duvara atıp kırmaktan daha iyi değil mi
  • root + gereksiz programlar + kernel = muhtesem performans
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_8181

root + gereksiz programlar + kernel = muhtesem performans

bu ne demek şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_8181

root + gereksiz programlar + kernel = muhtesem performans

bu ne demek şimdi

Root işine katıldığını söylemiş O arkadaş bu işlerden anlar
    Birde yukarıda hiçbir uygulama yüklü olmadığı halde aynı demişsiniz. Bu garip durum ama. Umarım root işinize yarar.

• root+kernel+custom rom tadından yenmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

root+kernel+custom rom tadından yenmez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

root+kernel+custom rom tadından yenmez :)

Önerdiğin custom rom var mı?
  • bir yol yordam gösterin arkadaşlar bu rom işini nasıl yapacaz
  • ben kendi romumu kullanıyorum :) Kendi zevkime göre düzenledim forumada ekledim walkman live kullananlar deneyebilir X-WALKMAN Wt19i yazıp googleyin
  • Şu ics yi beklemesem dk durmam telefonu 42 ye çevirir hemen root yaparım ama hiç ilgilenmedim takip etmedim bir bilgim de yok açıkçası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.