Şimdi Ara

TELEFON DÜKKANI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi telefon dükkanı açmayı düşünüyorum bugünlerde fakat telefoncuların telefon malzemelerini ve telefonları hangi şirketlerden aldıklarını bilmiyorum. Akakceden sipariş edip satsam uygun olur mu acaba ?
    Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilir mi?

• Akakce veya farklı sitelerden alıp satmak akıl mantık işi değil devir internet devri olduğundan senden değilde adam senin aldığın siteden alır...
    Bence toptancılardan alman gerekir mesela İstanbulda tahtakale var toptan telefon parçaları satıyorlar geçen bir arkadaşımla gittim gezdim telefon kılıflarını tek tek satmıyorlar direk koli bazı 2-3 tl gibi meblalarla satılıyor muhtemelen. Bahsetmiş olduğun sitelerde böyle toptancılardan alıyorlar zaten yada ithalat yolu ile alıyorlar
  • HOCAM DÜKKAN İÇİN GÜZEL PARA GÖMMEN GEREKİR... YEDEK PARÇA TEKNİK SERVİS OLMASI SENİN İÇİN ÇOK FAYDA SAĞLAYACAKTIR. ŞÖYLE DÜŞÜN.. MÜŞTERİN GELİCEK SENDEN Bİ TELEFON KILIFI İSTİCEK.. SENİN ELİNDE YOKSA MÜŞTERİ BİDAHAKİ TERCİHİNİ SENİN DÜKKANINDAN YANA KULLANMAYABİLİR.. TELEFON PARÇALARI 2. EL TELEFON SATIŞI VE HAT SATIŞLARINDAN PARA KAZANABİLİRSİN. SABIR VE GÜZEL PARA GEREKTİREN BİR İŞTİR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.