Şimdi Ara

Telefon fiyatları yükselecek: İşte akıllı telefonlardan alınan vergi oranı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
5
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke sadece telefona gelseydi tepeden tırnağa her şeye zam geliyor ama insanlar hala memnunlar, anlatamazsın da bu saatten sonra anlatsan da işe yaramaz zaten.

Zaten malum kitle tuşlu telefon kullanıyor etkilenmez olan en çok gençlere olacak,bir yere oturup bir şey yeme içmeyi bile çok görüyorlar.

• En kısa zamanda bunlara oy veren tüm cahillerin telefon, televizyon vs her türlü elektronik ürünü bozulur umarım :)

• Gülüp geçiyorum gramda üzülmüyorum,sinirlenmiyorumda daha yeni başladılar daha 58 ayları var çevremdeki nasıl koydukçular o gezdikleri arabalarının kaskosunu bile yaptıramadılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkan987654321 F kullanıcısına yanıt

Hocam hayır öyle değil seçimde malum partiye oy veren bir kaç arkadaşım var. Yani benim çevremde şikayet eden yok hiç. Kendilerine görüyor musunuz dediğimde: Ne olmuş yani kullanma bilader sende şu telefonu yok Playstation alma, sende şu marka giyme gibi şeyler söylüyorlar. Dostum beyinsiz bir insana mantıklı olanı anlatamazsın çünkü beyin yok anladınmı. Ben oh olsun iyi oldu gibi kelimeler etmek istemiyorum ama umuyorum onlarında almak istedikleri her şeyler böyle pahalanır ve o zaman görürler ebelerininkini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliyuşa -- 7 Temmuz 2023; 17:26:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda bas ortusu ile ugrasacaklarina calissalardi audi bmw olsalardi. Iktidar enkazdayken aldi bu ulkeyi. Neyse pelikan diye bi kus var biliyomusunuz arkadaslar siz onu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniko34 -- 7 Temmuz 2023; 18:23:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aliyuşa kullanıcısına yanıt

onların iyi giyinmek, iyi telefonları kullanmak, insan gibi yaşamak gibi gayeleri yok o pis midelerine yeterli karbonhidrat gitsin kan şekerleri yükselerek tokluk hissiyatı yaşasınlar yeterli. Olan bize oluyor.

• Nasıl uçuyor muyuz lan ampul kafalar. Sizin ben olmayan beyninizi.s.....

• Çok üzücü

• 2007 de iphone telefonu almak imkansızdı,eskiden de her şey pahalıydı demek için ülkede o tarihte resmi olarak satılmayan telefonu örnek göstermen muhteşem olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 8 Temmuz 2023; 21:23:44 >
  • Vergiler yansıdığı zaman yeni fiyatlar güncellenir

• Hem muazzam fakirleştik, hem 10-15 milyon yabancıya bakıyoruz. türk halkı bunu mu hak ediyordu? Kendi istedi, o halde hak etti. Zannetti ki çile çektikçe güzel günler gelecek, çile fantezisine döndük artık. Gemiden kaçan kurtulur artık.

• Her sene bir çok vergi oranı yükseliyor.Ekonomin içinden geçtiklerinden arada vergiyi 2x öde diyorlar. Başka ülkede böyle bir saçmalık var mı acaba ?

Dolar bazında zaten fakirleşiyoruz .Bir de böyle vergileri yükseltiyorlar. Ne kadar fakirleştiğimizi hesaplayamıyoruz. Bir çok teknolojik üründe bu vergiler yüzünden kur 50 gibi hissediyoruz.
    Adamlar zorladıkça zorluyor.Yer kalmadı yer ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 8 Temmuz 2023; 22:21:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desenize 15 pro en az 100-110 binden gelecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Kaçamıyoruz hocam gemiden.

• uçuyoruz, Mars'a sert iniş, "yetmez ama evet" diyenleri ve kefenle gezenleri en öne alalım mı?!?

•   habere bak

Geliyo geliyo geliyogeliyo   

Saplıyo saplıyo saplıyosaplıyo    

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.