Şimdi Ara

Telefon fiyatları yükselecek: İşte akıllı telefonlardan alınan vergi oranı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
5
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seçimden önce deneyip tepkiden yapamadıkları kazığı geçirme vakti gelmiş hemen.   ulan birkaç ay daha geçseydi bari.

• Midgardian kullanıcısına yanıt

Hacım Vala giden gidiyor. Benim 2 arkadasim gitti bu sene. Tek aldiklari ucak bileti. Yani gitmek isteyen çok samimi söylüyorum gayet rahat ve sıkıntısız gidiyor. Birisi kredi çekti 70.000 TL digerinin birikmisi vardı. Ikisi de gitti. Su zaman da 70.000 TL kredi cok bir para degil. Bence hala geç kalmadiniz. Veya gitmek isteyenler. Laf ile peynir gemisi yurumuyor. Onden buyrun. Gitmek isteyip de o cesaret de yok ise hic bos yere millete yol göstermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midgardian kullanıcısına yanıt

Adamın kampa gidecek parası Kalmamis eksi ye dusmus daha Sırbistan pasaport derdin de 😂 Evden çıkacak kadar agir geldi ise bu zamlar Allah yardımcın olsun senin. Birkaç ay a aç kalirsin.

• frudi kullanıcısına yanıt

Hacım zaten secmen kitlesi belli. Tuzu kuru keyfi yerinde cebi dolu olanlar sol cu lar. En çok sikayet edip aglayip sizlayip senelerdir acimam daha bunlara diyen de bunlar 😂

Zam mam ne gelirse gelsin diyen, umurunda olmayan hiç dusunmeyen kafa rahat yasayan cebin de parası olmayan da sag çi lar. Yani demek istedigim burda bir celiski var 😂

• Zamlar iki sene daha böyle devam eder dolarda kosusunu sürdürürse o telefonunu göster diyen dayilara millet gercekten telefon entegre edecek

• sen Türkiye de yaşamıyorsun anlaşılan

• <Halk nasılsa öyle yönetilirmiş ! kurunun yanında yaşı da yakarlar böyle

• Düşünsene ne yaparsan yap sana tapan, g*t kılı olan ve savunan bi kitlen var. Kim olsa saplardı :D

Adamlar sistemi çözmüş. Herşeye zam geldikce bunlar kullanamıyor yiyip içemiyor gezip tozamıyor. Kendini geliştiremiyor sabit kalıyor, hatta daha da geri gidiyor.

Böyle seçmen maden yatağı gibidir. Bitene kadar sömür gitsin :D

• Tutmayın bizi uçuyoruz 50000 bin fite dayandık.

• shankssan kullanıcısına yanıt
    Sırp bir arkadaşım oldu şimdiye kadar, Türkiye'de inşaat mühendisliği eğitimi alıp rekor ortalamayla mezun olsa da kendisi Türk düşmanıydı Türkçeden nefret ediyordu konuşmak istemiyordu.
    Hatta neredeyse durup dururken fiziksel şiddete maruz kalmışlığım var sebebini içindeki bastırılmış duygulara bağlıyorum. Bence tarihi gerçeklerden dolayı genel Sırp halkının aşağı yukarı böyle olmasını bekleyebilirsiniz.
    Yukardaki mesajlarınızı okumadım Sırp adı geçtiği için yorum yapıyorum giden arkadaşlarınız henüz iyi bir gözlem yaptı mı bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Adamı nerenle okuduysan, saldırıya geçmişsin malum partiye oy veren tuzukurulardan olduğun içindir sanırım, utanmadan başka birine de aç kalırsın yakında yazmışsın,yani şimdi sende insanım diyor musun kendine..birisinin aç kalması seni bu kadar sevindiriyorsa adresini ver, kına göndereyim. Ayrıca 70 bini cebine koyup nereye gitti arkadaşın tatile mi? zira insan 70 binle tatile gidebilir anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Temmuz 2023; 16:12:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

En önce gitti agzini calkala. Konustugun kelime ler den kokusu Les e donmus. Kimseye sadiriya gectigim yok olanı söylüyorum. Ozelden yazıyorum sana.

Ne o, kendi tarzında biri çıkınca zoruna mı gitti, işte aynısını yukarıda yapmışsın insanlara.. Bir insan önce kendini dinlemeli, iki düşünüp bir söylemeli diye, boşa dememiş işte Mevlana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 23 Temmuz 2023; 8:48:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.