Şimdi Ara

Telefon hafızasından, SD kart'a taşımak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, geçenlerde Iphone telefonumu s4 ile takasladım ve aranıza katıldım. Root yaptım. Root yaptıktan sonra kullanmam gereken yada fayda sağlayacak programlar/uygulamalar nelerdir? Bu arada Oyun indirdiğimde SD karta attıgımda çalışmıyor oyun. Sadece Telefon belleğine attığımda çalışıyor. 32 GB lik hafıza kartı aldım ama boşa mı aldım hiç bilmiyorum :/ Yardımlarınızı bekliyorum.. Simdiden teşekkürlerimi sunuyorum sizlere, iyi forumlar..

• Yok mu yardım edecek bilgili arkadaşlar ?
  • Ana Konuya git ilk mesajı oku arkadaşım, sorularına cevap bulamaz isen konu altına yaz yardımcı olurlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamaları link2sd app2sd gibi uygulamalar yardımıyla hafıza kartına taşıyabilirsiniz. Bu uygulamaları kullanırken root izni vermelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Ana Konuya git ilk mesajı oku arkadaşım, sorularına cevap bulamaz isen konu altına yaz yardımcı olurlar...

Ana konuda baktım ancak böyle birşey bulamadım. Birde ordan yardım istesem fena olmayacak (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethc

Uygulamaları link2sd app2sd gibi uygulamalar yardımıyla hafıza kartına taşıyabilirsiniz. Bu uygulamaları kullanırken root izni vermelisiniz.

Hocam bana yardımcı olabilirmisiniz ? (: pek bilgim yok acıkcası.
  • Uygulamayı telefon hafızasına yüklüyor zaten telefon. Siz link2sd uygulamasını play store dan indirin kullanımı zor değil zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethc

Uygulamayı telefon hafızasına yüklüyor zaten telefon. Siz link2sd uygulamasını play store dan indirin kullanımı zor değil zaten.

hocam yani simdi oyunun obb dosyasını hafıza kartına attıgım da calısır mı ?
  • ???
  • Hocam denemediğim için yorum yapamayacağım ama s4 kullanıcıları kulübüne sorarsanız daha iyi cevap alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.