Şimdi Ara

Telefon hakkında aklıma takılanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xiaomi Leeco Meizu vs telefonları uzun süredir takip ediyorum ve almak üzereyim.merak ettiğim konu şu.

# İmei bir şekilde hallolur o konuda sıkıntı yok fakat telefona yüklenen rom vs vs (peki bilgim yok) bunlarda sıkıntı olurmu özellikle dil ve güncelleme konusunda.

# Türkiyeden aldığım samsung sony vs ürün performansı ve stabilitesi alabilirmiyim.

# Hata bildirimleri ile sık karşılaşırmıyım.

# telefonda olan özellik kullanılmaz duruma düşermi (rom dan kaynaklı) örneğin bildirim ışığı yanmaması, parmak izi okuyucuda hata gibi.

Şimdiden teşekkürler.

Konu yanlış yerdemi bilmiyorum. Yanlış ise yöneticiden ricam düzeltmesi yönündedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ustam yaklaşık 3 aydır mi5 kullanıyorum samimi söylüyorum bi telefona 3k 4k vermek saçma bi düşünce benim için mi5 hem fiyat hem de performans olarak piyasadaki tüm tepe modelleri geride bırakan bi telefon eğer mi5 almayi düşünürsen 1 dakika bile bekleme al fiyatta uygun hem 1000 1200 arasında 32gblikleri güncelleme konusunda ise telefon çok stabil en kötü ayda 2/3guncelleme aliyo bi x marka telefona 3/4k para verip ayda bir güncelleme alcaksan 3310 al daha iyi kusra bakma biraz fazla yazdım yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

• Teşekkür ederim. Bende o şekilde düşünüyorum. O yüzden bu telefonlara yöneldim. Biraz daha araştırmadan sonra mi5s veya çıkacak olan mi note 2 de karar kılmayı düşünüyorum.

• hocam devamli cihaz degistiriyorum benimde merakim vardi en son meizu m2 note getirttim giris seviyesi cihaz olmasina ragmen baya tatmin etmisti amiral gemi cihazlarini siz dusunun aklınizda soru isareti kalmasin baya rağbet goruyor meizu xiaomi leeco falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.