Şimdi Ara

Telefon + HDD + Şarj Aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim bir konuda yardıma ihtiyacım var. bu konuda tecrübeli arkadaşlar vardır, teorik bilgisi olan arkadaşlar vardır yada herhangi bir bilgisi olan arkadaşlar vardır yardım istiyorum.

Hard Disk: Samsung 750GB 5400rpm 8MB Cache
    Telefon: Samsung Galaxy Note 3 - N9000Q

Not: Telefonumun orjinal halini beğenmediğim için ROM attım. Kullandığım ROM CyanogenMod 12.1 Android 5.1.1 versiyon. Telefonun orjinal halinde OTG Desteği var ama NTFS'yi kabul etmiyor ama benim kullandığım ROM NTFS'yi destekliyor.

- Üstte harcadığı gücün gösterildiği Hard Disk benim ve bu Hard Disk'i ben telefonuma bağlamak istiyorum.

- Üstteki resimde gördüğünüz kablo ve 1 adet dönüştürücü ile telefonuma bağlayabiliyorum. Telefonuma bağlarken Hard Disk'in 2 adet USB bağlantısından sadece 1 tanesini takıyorum herhangi bir sorun çıkmıyor, kullanıyorum fakat telefonumun şarjı çabuk bitiyor film izlemek zorlaşıyor.

- Üstteki resimde benim telefonumun şarj cihazının verdiği gücün göstergesi. Ben Hard Disk'imin telefonuma takmadığım diğer ucunu bu uca taksam herhangi bir şarj elde edebilir miyim? yoksa Hard Disk'i veya telefonu yakar mıyım?

Benim tahminim Hard Disk'in harcadığı güç biraz az ve şarj aletinin verdiği güç biraz fazla ama USB'den direk telefona güç gönderirse telefonu şarj edebilir diye düşünüyorum ama Hard Disk'in USB kablosundaki mantığı bilmiyorum kusura bakmayın.

Benim sorunum telefonuma Hard Disk'imi bağlayıp film izlerken diğer bir yandan telefonumu şarj edebilmek. Herhangi farklı bir çözüm önerilerine de açığım. Telefonumun yada Hard Disk'imin yanmasından korktuğum için denemedim ve gelip bilgili arkadaşlarımdan/abilerimden yardım almak istedim.
    Gerekli olabileceğini düşündüğüm tüm bilgileri verdim yinede herhangi bir bilgiye ihtiyaç duyarsanız sormanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbdullahSERT -- 10 Eylül 2015; 1:05:28 >

• Yardım!.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.