Şimdi Ara

Telefon internete bağlandı, kontörler gitti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hastanedeyken annemin çantasındaki telefonu bir kere çalıyor... Annemler kim aramış diye bakınca ekranda çince, japonca benzeri renkli yazılar görüyorlar. Silmeye çalışıyorlar, silinmeyince de telaşla telefonu kapatıyorlar... Bu süre içinde tam 55 kontör gidiyor...

Bana gösterdiklerinde aranan numaralar bölümünde telefondan +447712927927 numarasının aranmış olduğunu gördüm. Biz aranmamışız da sanki biz bir yerleri aramışız gibi... Şu adrestehttp://www.beat.co.uk/tones/wapsetup.html bu numaranın O2 wap numarası olduğu görülüyor. Zaten telefonun wap bölümünde de aynı numara ve aynı servis var... Birkaç İngiliz şirketinin daha wap servislerine bağlantı seçeneği var... (Hepsinin +44'le başlayan numaralarını ve orada yazan IP adreslerini sildim)

Anlamadığım, o numarayı biz aramadık. Tuş kilidi aktif ve telefon çantada. Bırakın internete girmeyi, annem telefonu kullanmayı bilmez. Telefonunun internete bağlanabildiğini ben bile bilmiyordum. Telefon da eski basit bir Nokia zaten. Öyle yeni telefonlardan değil... Bizim telefon aranıyor, hiçbir şey yapmadan internete bağlanıyor, kontür gidiyor...

Bu saçmalık nedir bilen var mı? Dediğim gibi, ilgili bütün wap numaralarını sildim. Tekrar bu rezillik olur mu?

Turkcell'den giden kontörleri geri alabilir miyiz?

• Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun :) ama üzülme giden kontorleri geri almanın yolu var..izmirdenbirisi rumuzlu arkadaşımızdan öğrenmiştim..Eğer turkcell müşteri hizmetlerini arayıp durumu aynen izza ederde giden kontorlerinin iade edilip, geriye dönük internet paket aboneliği verilmesini istersen, turkcell sana geriye dönük net paketi verir.Giden kontorlerin iade edilir sadece net paketi ücreti hattından düşülür..Umarım yardımcı olabilmişimdir..Saygılar
  • Eğer internet paketi almadan interneti kullandığınız icin kontorleriniz cok gider, ancak dilerseniz 10 kontore 1 gunluk internet paketi almak icin 1 yazıp 2260 a yollayabilirsiniz, bu arada ben şu anda anadolu ekspresindeyim ankaraya gidiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.