Şimdi Ara

telefon konusunda yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sony ericsson xperia arc kullanıyorum telefondan bıktım ve değiştirmeyi düşünüyorum. bir bütçe belirlemedim aklımda bazı telefonlar var ama karar veremiyorum. "hangisi neden tercih edilmeli" sorusuna cevap arıyorum kaç zamandır. size danışmak istedim.
    1. lg g2
    2. nexus 5
    3. note 3

bu üç telefon ilk plan da tercihim. hatta lg g3 de bu listeye girebilir. Bunların dışında aklınıza gelen bir telefon olursa yazmanızı isterim.

not: iphone kullanamıyorum pek sevemedim. önereceğiniz telefon android olursa sevinirim.

• avatarairo A kullanıcısına yanıt
    Htc E8 i incele derim one m8den tek farkı plastik ve kamerası farklı olması bunların dışında listedeki cihazlardan en mantıklı note 3tür çünkü şarjı uzun gidiyor ekran kalitesi iyi s-pen desteği samsungun güncelleme desteği adamlar note 2ye bile 5.0 verecekler.
  • Xperia Z2 öneririm, 1300TL civarı gayet güzel cihaz. Fiyat sorun değil diyorsan Note 4 de çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Htc E8 i incele derim one m8den tek farkı plastik ve kamerası farklı olması bunların dışında listedeki cihazlardan en mantıklı note 3tür çünkü şarjı uzun gidiyor ekran kalitesi iyi s-pen desteği samsungun güncelleme desteği adamlar note 2ye bile 5.0 verecekler.

E8'de M8'den farklı olarak yazdıkların dışında IRDA yok, 801AC işlemci var, çift tonlu flaş yok.
  • Yazdıkların arasında G2 öneririm. Ben de kullanıcısıyım. Uzun uzun yazmaktan ziyade sorun olursa cevaplarım.
  • işlemci farklı olsada nerdeyse aynı hızı alıyor bu farklar içinde 600-700tl fark verilmez bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

işlemci farklı olsada nerdeyse aynı hızı alıyor bu farklar içinde 600-700tl fark verilmez bana göre

E8'deki işlemci frekansı daha yüksek. Daha ucuza AC alıyorsun yani.
  • Bende e8, note 3 yada nexus 5 oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle lg g3 al
  • z2 yide düşün derim.kasa malzeme kalitesi bu listendeki bütün cihazlardan kat kat üstün.
  • bazı problemlerden dolayı forma giremedim bir süre. güzel öneriler yapmışsınız hepsini dikkate alacağım. e8'i incelemeyi düşünüyorum. bir de z2'yi öneren arkadaşlara bir sorum olacak. açıkçası sony'den korkuyorum. arc'ı aldığım güne lanet okudum kaç defa. şimdi yeni bir sony macerası pek çekici gelmiyor ama telefon da çok hoşuma gitti. sizce sony güvenilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.