nokia lumia 1320-gmd 2-lg g2 mini bu telefonlar arasında kaldım kamera internet (prof fotoğrafcı değilim instagramlık yeter) (oyunda kısmen arada) kullanan kişiler varsa nelerinden memnun nelerinden memnun olmadığını yazarsa sevinirim beni hangisi daha mutlu eder bu telefonlardan
quote:
Orijinalden alıntı: revesdog28
nokia lumia 1320-gmd 2-lg g2 mini bu telefonlar arasında kaldım kamera internet (prof fotoğrafcı değilim instagramlık yeter) (oyunda kısmen arada) kullanan kişiler varsa nelerinden memnun nelerinden memnun olmadığını yazarsa sevinirim beni hangisi daha mutlu eder bu telefonlardan
inCelemelerde gmd 2 nin ısındığı ve sizi kendini kapatmakla tehdit ettiği söyleniyor 1320 nin 5 mpx lik kamerası kullanıCıları memnun etmese çoğu büyük ekran nedeniyle seçiyor gül diken misali öte yandan lg g 2 minin 1 gblik ram ve 8 gb belleği bana rakiplerine göre bi miktar güdük kaldığını hissettiriyor karar senin
öncelikle teşekkürler bi türlü karar veremiyorum eski telefonum samsung galaxy ace idi ve çok kötüydü androidden nefret ettirdi ama telin dandikliğinden dolayımıydı gmd 2 androidi sevdirirmi yoksa oda eski telim gibimi wp çok yeni pc windows 8 ve bana kullanımı hoş gelmiyor
gmd 2 onermem kalıtesız fason cın cıhazlarından uzak durun forumdan alıp aynı gun satmıstı bır arkadas servıste sıkıntı..
1320 kullandınızmı bana + ve - söylerseniz sevinirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme