Şimdi Ara

Telefon numaramı satmak istiyorum ne kadar fiyat yazmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon numara (90) 551 000 xy xy şeklinde bir numara ihtiyacım olduğu için satmak durumundayım

• 5000

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5₺ veririm hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 TL trink çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 10000 den aç kapıyı, böyle saçma bir numarayı alacak insanın normal biri olması mümkün değil, fazla parasını saçmak isteyen olursa şansını denersin,

• EmreLeb E kullanıcısına yanıt
    Ben talibim numaranıza, almak istiyorum 9.000 lira teklif ediyorum. 28 kasım 2020 cumartesiye kadar mesajıma dönüş yaparsanız önce size ücreti gönderirim, sonra hat devrini yaparsınız
    28 kasım Cumartesiye kadar dememin sebebi cumartesi Ukrayna’ya playstation 5 ve iphone 12 pro almaya gideceğim. gitmişken tatilimi yaparım, hemen dönmem diye düşünüyorum, yeme içme sudan ucuz malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 28 Kasım 2020; 3:13:17 >
  • temizinden 2000 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EmreLeb E kullanıcısına yanıt
    Sanırım satmaktan vazgeçtiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 28 Kasım 2020; 3:14:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

5000

0542 42x 42 42 kaç TL eder? 😁

Firma olduğunu söyleyen biri 2 kere aradı 2018 yılı içinde, önce 10 000 dedi sonra 11 000 öderim hangi şehirdeyseniz gelir işlemleri yaparım dedi. Satmayı düşünmediğim için 20000 dedim 1 kuruş aşağı olmaz dedim kapandı. Buna benzer 2 numaram daha var aslında. 4 yıl önce 789 89 89 içerikli bir numarayı 7500 e sattım ama başı 542 veya 532 değildi,olsa onu da 20 bin aşağı vermezdim. Şuan populer bir firma tarafından müşteri hizmetleri nosu olarak kullanılıyor.

10 yıl önce bayi işleri yaparken çok numara düşüyordu ama 3-4 numara aldım,keşke baya alsaydım diye pişman oldum sonra.

• Sonu 60 60 olan hattım var. Tokatlilar ve Fenerbabceliler düşünürse 50binden acıyorum 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.