Bildirim
Telefon numaran neden degismiyor ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Size iki kez şuan kayıtlı numaranız sorulmuş yanıtlamamışsınız. @ilidian
-
yanitliyorum, error bilmem ne sayfasina dusuyor. bu durumu anlatan bir mesajda yazdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mobildendir. Pc de deneyin ya da tam sürünü açın mobilde.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Selam. tesekkue ederim özel mesaj göndermissiniz. lakin ona da bakamiyorum su anda cunku sms onayi talep ediyor. ülke secmemi istiyor, sadece türkiye var :)quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
suçlayıcı bir şey yazmadım, ofansif geldiyse kusura bakmayın. Kayıtlı numarayı bana özelden yazarsanız işlemi yapalım.
Alıntıları Göster
dhjeolog@gmail.com adresine mail atabilirseniz oradan halledelim o vakit.quote:
Orijinalden alıntı: ilidian
Selam. tesekkue ederim özel mesaj göndermissiniz. lakin ona da bakamiyorum su anda cunku sms onayi talep ediyor. ülke secmemi istiyor, sadece türkiye var :)
Alıntıları Göster -
Selam, hala üyeliğime tam erişemiyorum. sms onayı istiyor. neden sms onay kısmında bir operatör sınırlaması var? ben belki amerikalı bir gsm firması numarasını kullanıyorum. Bu sınırlamamın haklı maksadı nedir ?
quote:
Selam, hala üyeliğime tam erişemiyorum. sms onayı istiyor. neden sms onay kısmında bir operatör sınırlaması var? ben belki amerikalı bir gsm firması numarasını kullanıyorum. Bu sınırlamamın haklı maksadı nedir ?Selamlar, yurtdışı kayıtlı gsm ler için manuel işlem yapıyoruz. Güvenlik prosedürü gibi bir şey. Destekten hata almayacağınızı umarak bir kez daha destek açmanızı isteyim ben sizden, kayıtlı numarayı ve yeni olarak eklemek istediğiniz numarayı yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
-
Eski numara sanirim buydu.
Iyi aksamlar.
Duzeltildigine dair mesaj geldi. Hala ayni.
telefon numaralarimin yazdigi mesaji da silemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 13 Ocak 2020; 21:45:58 >
quote:
telefon numaralarimin yazdigi mesaji da silemiyorumben editledim mesajı. Sms gönderilecek yeni numaranıza bi kontrol edebilir misiniz ?
-
-
Yabancı numaralar ile kayıt olmak yasaklanmıştı hani?@Jeolog. -
@ilidian kontrol edelim
-
Bir daha konu açmayayım, buraya yazıyim. Telefon numaram eski hesabıma kayıylı, ordan kaldırıp burda kaydetmek istiyorum. Böyle bir imkan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X