Şimdi Ara

Telefon numarasını özelleştirmek için ne yapabilirim? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, ben telefon numaramı özelleştirmek istiyorum. sonu 1907 ile bitsin istiyorum mesela. bunu operatörüme gidip söylesem yaparlar mı? bu tarz numaraları nasıl alabilirim, fiyatları nasıldır ve almaya değer mi sizce? bence hem basit ve akılda kalıcı da olur ama bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksektepe1 -- 2 Temmuz 2019; 10:16:58 >

• Genelde bu tarz numaraları çakal bazı operatör çalışanları kendileri rezerce edip satıyorlar. Ama bazı bayiler genelde Telekom bayilerinde istediğin numara boşta olunca satıyorlwr ama tek şartları aylık ödemenin belli bir fatura tutarı üzerinde olması gerekiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk Telekom bayilerinde numara seçmek isteyenler için hergün sayfa sayfa numara listesi vardır. Bazı bayiler çıktısını alır masaya kor bazısı ekrandan baktırır seçtirir.
    Her bayinin o günkü numara listesi farklıdır ve hergün liste değişir.
    Vodafonede istedigin numarayı yada son 4 rakamı söylersin,bayi havuzunda varsa çıkan seçeneklerden birini seçersin. Turkcellde de aynı işlem yapilabilmesi lazım. Fiyatlar aynı,ekstra ücret yok ama bazı bayiler çok çok dikkat çeken 05xx 444 22 22 yada 05xx 555 9999 gibi numaraları rezerv edip 600 tl gibi ucretlere satabiliyor. Şişli'de resmi Tim olmayan 2 turkcell dükkani var mesela,ekstrem numaralari rezerv etmişler,200 tl,300 tl,500 tl fiyatla sattiklari var.
    Sahibinden com sitesinde de piyasasi var. Ben de 1 numarayi 10bin tl ye satiyorum,alan alir,almayan almaz. Çok da umrumda degil. 5bin tl desem kapan var, 0542 x42 42 42 numara bu arada
    Bu gibi 10 civarı sattigim numara oldu yüksek fiyattan.
    Sonra operatorler ve bayiler isteyene istedigi numara havuzda varsa vermeye baslayinca piyasa düştü bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 2 Temmuz 2019; 18:28:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turkcellde de varmıdır peki? ben eski 532li hatlardan almak istiyorum. gidip isteyince veriyolar mı?
  • TT de numara alırken diğer numaramın son 4 hanesine söyledim varsa bakalım veririm dedi iki numara çıktı birini beğendim çok kolay ezberleniyor hemen onu almıştım. Yani sıfır hat alırken son dört hanesine seçtiriyorlar, kullanılabilir numaralar arasında varsa alınabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.