Şimdi Ara

Telefon Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000-2600 TL arası bütçem var.Kendim Sony Xperia XZ1'i beğendim.Etrafımda ki insanlar da huawei mate10 lite ve p20 lite önerdi.Sony telefonlarda sıkıntı çıktılarını 2.el piyasası,sonynin Türkiyeden çekilmesi gibi sorunları söyledi.Şuan çok kararsızım bana bu telefonlar hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur.Önerebileceğiniz telefonları da yazarsanız memnun olurum.

• up
  • up
  • Aynı bütçe ile bende arayıştayım.

Nokia 8, Huawei P20 lite, Xiaomi mi A2, HTC U11 Eyes, Xiaomi mi mix2 LG G6 vs çok alternatif mevcut. Fiyatlar son 2-3 ayda 500 civarında artış gösterdi incelemelerde 2000 denilen cihaz 2700 artık.

Kendine sor işlemci, tasarım, kamera hangisi öncelikli? Ona göre karar ver. Hepsi bir arada maalesef yok.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Tasarım benim için çok önemli değil.İşlemci,batarya ve kameranın iyi olması.Isınma ve kasma gibi sorunların olmaması,garanti işlemlerinin kolay olması,2.el piyasasının iyi olması önceliklerim.
  • O fiyata xz1 rakipsiz konumdadır sakın giriş orta seviye telefona o paraları vermeyin.
  • HürEl H kullanıcısına yanıt
    Sony XZ1, Nokia 8, Asus Zenfone 5, Alternatif çok. Gidip bir iki mağaza tekno market gez elinde tut incele hiç birisi de pişman etmez.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Herkes sonyden muzdarip.Ben de o yüzden sonyden yana oyumu kullanmak istemiyorum.Garanti sıkıntısı çok büyük mesela örneğin.2 el piyasası kötü.Sony Türkiyeden çekilme mevzusu ayrı dert o yüzden vazgeçtim.Yoksa cidden iyi telefon kimse bir şey diyemez.
  • Nokia 8 mantikli
    Teknoloji şans işidir velakin kararınız Kesin ise snapdragon 625 ten aşağı düşmeyin derim zenfone 5 p20 lite düşünülebilir
    p20 lite aldım 2150 tlye.İçim çok sinmedi ama göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HürEl -- 31 Ağustos 2018; 2:35:32 >
    Umarım pişman olmazsınız güle güle kullanın.
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.