Şimdi Ara

Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda Sony Xperia Z3, Samsung Galaxy S6, HTC One M9, Nokia Lumia 1020 ve LG G4 var. Sizce hangisini almalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Neden iPhone düşünmüyorsunuz ? Sadece bunlardan birisini istiyorsanız da M9 öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 64 GB Alırsanız iyi olur. lg g4 ve z3 tavsiye etmiyorum. M9 ise kamerada çok başarısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merata

Neden iPhone düşünmüyorsunuz ? Sadece bunlardan birisini istiyorsanız da M9 öneririm.

İphone pek sevmiyorum o yüzden düşünmüyorum. Sizce neden M9 daha iyi ? Biraz bilgi almak istiyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

S6 64 GB Alırsanız iyi olur. lg g4 ve z3 tavsiye etmiyorum. M9 ise kamerada çok başarısız.

Kamerası çok mu kötü ?
  • Z3 ile lumia yı eliyorum.G4,S6,M9 3 üde seni üzmez ama yinede satarken daha az zarar etmek istiyorsan m9 almalısın.
    Ama bu senin için önemli değil ise s6 alman daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BoRDo-Mavi_

Z3 ile lumia yı eliyorum.G4,S6,M9 3 üde seni üzmez ama yinede satarken daha az zarar etmek istiyorsan m9 almalısın.
    Ama bu senin için önemli değil ise s6 alman daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

2 yıldır s3 kullanıyorum ve son 6 aydır telefon çok kötüleşti. Çok kasıyor, çok ısınıyor. Mesela geriye tuşuna bastığımda 10 saniyede falan gidiyor. S6 da bunun gibi olur diye korkuyorum açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    geçen ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blond9

quote:

Z3 ile lumia yı eliyorum.G4,S6,M9 3 üde seni üzmez ama yinede satarken daha az zarar etmek istiyorsan m9 almalısın.

2 yıldır s3 kullanıyorum ve son 6 aydır telefon çok kötüleşti. Çok kasıyor, çok ısınıyor. Mesela geriye tuşuna bastığımda 10 saniyede falan gidiyor. S6 da bunun gibi olur diye korkuyorum açıkçası.

O zaman m9 alın zaten günlük kullanımda aralarındaki farkı hissedemezsiniz.Ben kamerası daha iyi diye söyledim ama sizin dediğinizede katılıyorum.
    S6 şimdilik iyi bir cihaz ama ne olacağı belli olmaz.

• Bence M9.Tasarım, stabilite, performans, ayrıcalıklı yazılım vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinekli Bakkal -- 24 Mayıs 2015; 20:24:17 >
  • quote:

quote:

S6'da o kadar problem olmaz ama 1 sene sonra performansı memnun etmeyebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merata

Neden iPhone düşünmüyorsunuz ? Sadece bunlardan birisini istiyorsanız da M9 öneririm.

İphone pek sevmiyorum o yüzden düşünmüyorum. Sizce neden M9 daha iyi ? Biraz bilgi almak istiyorum da.

M9 Android'deki en iyi telefon şuan bence. Babam kullanıyor ordan biliyorum. Biraz ısınıyor ama öyle el yakacak kadar değil. M8 kadar ısınıyor. Bir de bir arkadaş kamerasına laf atmış. Neye dayanarak söylüyor anlamıyorum. Kamerası süper. İnternette birkaç fotoğraf örneği vardır mutlaka. M9, seni üzmez hocam. Gerçekten harika.

• Bu bütçede neden iPhone düşün müyorsunuz?
    Bu telefonlar arasında M9 öneririm.
    Kasma filan yapmaz, HTC stabilite konusunda çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Bu bütçede neden iPhone düşün müyorsunuz?

Bilmiyorum, sanırım İphone'u pek sevmiyorum.
  • Kamera icin G4 yada S6

Saglamlik,cebe para artmasi ve batarya icin Z3

• Z3
  • s6

• Söylediklerinin içinde m9 en mantıklısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6 derim..diğerlerine göre performans olarak üstün bir cihaz...bu arada lütfen 2-3 yıl önceki s3'le karşılaştırmayın lütfen...samsung çok yol kat etti..bence şu önyargınızı yitirin artık..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Bu bütçede neden iPhone düşün müyorsunuz?

Bilmiyorum, sanırım İphone'u pek sevmiyorum.

M9 o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.