Şimdi Ara

Telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan elimde iPhone 6 16gb var. Bundan önce ise Samsung j7 prime vardı yaklaşık 1 yıldır iPhone’i kullanıyorum ama artık android bi telefona geçmek istiyorum telefonu değiştirmemin en büyük ve tek nedeni ŞARJ. iPhone bin bu şarj olayından gerçekten çok bıktım bu yüzden yeni telefon almaya karar verdim. Sizden istediğim telefon önermeniz. Fiyat olarak 1500 en fazla 1600 felan. Samsung ve huaweinin telefonlarını beğeniyorum diğerlerinin tasarım olsun arayüz olsun e tabi birazda marka takıntısı olsun sevmiyorum.Bu değerlerde bana önerebileceğiniz telefonları yazarsanız çok mutlu olurum iyi günler. :)

Edit ; arkadaşlar şöyle bir bakınca telefoncularda fiyatlar daha ucuz gözüküyor, a7 2018 in tasarımını çok seviyorum keskin hatlara sahip ayrıca bu yeni telefonlarda olan çentik olayından hiç hoşlanmadım. Seçenekleri biraz daha gözden geçirdiğimde elimdeki seçenekler şunlar ;
    -A20
    -P smart 2019
    -mate 10 lite
    Yoksa fiyatı biraz daha yukarı çekip;
    -A7 2018
    -A30 mu almalıyım? Lütfen bunun dışında bir telefon önermeyin bunların arasında kaldım şimdide teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vw.benz -- 16 Temmuz 2019; 21:15:28 >

• Samsung A20 ya da A30 öneririm bu fiyat skalasında.

A20 kullanıyorum mis gibi cihaz.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    a20 iç ve dış mekanlarda çekilmiş foto atar msınız(foto çekimlerinden memnun musunuz? birde ekranın 720p olması rahatsız ediyor mu ?
  • Hocam o fiyata iphone 6dan (özellikle kamera) çok da iyi bir cihaz alamayabilirsiniz..
    üstüne biraz koyup 2 bin tlye redmi note 7 öneririm.
  • F01-740d F kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf bakayım ikincil telefonum olduğu için nadir kullanıyorum.

Ama şunu söyleyeyim, geniş açı (hem ön hem arka) , gündüz ve ışığın güzel olduğu zamanlarda benim S7'den daha canlı çekiyor.

Ancak ışık azalması ile performansı düşüyor.

Ekranın 720 p olması da büyük bir problem değil.

Tek alışamadığım yanı büyük ya. Çok büyük. Tek el ile kullanamıyorum kolay bir şekilde.
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyata çıkamam maalesef yinede yorumunuz için teşekkür ederim :)
    Evet a20 aklımda ki bi telefondu Huawei p smart 2019 veya Huawei mate 10 lite hakkında bi bilginiz var mı gönlüm nedense Samsungdan yana değil
  • vw.benz V kullanıcısına yanıt
    Hepsi güzel cihazlar. Şu devirde elinizi çabuk tutun. Ay sonu faizler inecek dolar muhtemelen çıkacak.

Mate 10 Lite daha eski bir cihaz ama 4 GB ram'i var sanırım.

ama ben olsam A20 ya da 30 alırdım
  • Huawei mate 20 lite
    Samsung s8
    Samsung A30
    Samsung m20
    Samsung J8 (benim kullandığım telefon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 14 Temmuz 2019; 12:8:22 >
  • Maalesef o fiyatlara çıkamıyorum ama yorumunuz için teşekkür ederim
    A30 beni fiyat konusunda biraz zorlayabilir malum bu süreçte herşeyden kısmak gerekiyor bu yüzden zorlamak istemiyorum. Sizce huawei p smart nasıl bi telefon 3 GB RAM var bildiğim kadarıyla hemen hemen a20 ile aynı fiyatta

• İstediğiniz fiyat aralığında en tercih edilesi:

Bütçe biraz daha arttırılıp Xiaomi Redmi Note 7 veya Samsung A30'da tercih edilebilir.

P Smart 2019'a 3 GB ram eksik kalıyor. Ben de almayı düşünüyordum ancak ana konusuna bakarsanız çoğu uygulamayı yeniden başlattığı yorumlarını görürsünüz. Ben o yüzden vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 15 Temmuz 2019; 9:14:32 >

P smart 2019 SoC göz önüne alındığında A20 den daha iyi bir cihaz.
  • If you my star kullanıcısına yanıt
    Evet 3 GB RAM diğerlerinin yanında biraz eksik kalıyor fakat ben telefonla çok oyun oynamadığım için fazla önemsemiyorum. Fiyat bakımından da dolayı a20 ile p smart 2019 arasında kaldım ikisinin arasındaki farklara bakarak olursak hangisini tercih edersiniz siz olsanız
    Hangi yönüyle bu yorumu yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: vw.benz

Hangi yönüyle bu yorumu yaptınız
    CPU GPU açısından (SoC)

Buyrun siz de bakın, 2019 daha iyi bence. Ama öyle fersah fersah iyi diyemeyiz.

www.gsmarena.com
    Compare Huawei P smart 2019 vs. Samsung Galaxy A20 - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9409&idPhone2=9640

Evet öyle ama iPhone’dan geçiş yapacak birisi olarak en çok sıkıntı çektiğim konu olan şarj olayı gözüme çarpıyor 4000 mah ne demek 😎
    iPhone'dan geçiş yapıyorsanız, A20 özelinde söylüyorum, "Bu cihazın şarjı neden bitmiyor" diyebilirsiniz.

Öyle demek istiyorum 😂
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.