Şimdi Ara

Telefon Önerisi (en üst sınıfın 1 kademe altı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir 5800 kullanıyorum. Bir çok açıdan işimi gördü sağolsun:) İnternet, müsik, mp4, GPS. Neredeyse bir çok özelliğini kullandım. Artık çok yavaş geliyor ve biraz üst sınıfa çıkmam lazım.

ANDROID telefon olsun istiyorum. Flash özelliği ile daha iyi ve hızlı bir internet sunmalı. Zaten GPS, müsik olacaktır. Bir de rahat vidyo izleyeceğim, player ile otomatik altyazı ekleyebileceğim bir telefon arıyorum.

Aranan özellikler
    -Çok daha hızlı ve kolay internet
    -GPS
    -Rahat vidyo (film,dizi) izlenebilir bir şey. Altyazı gömmeden player ile ekleyerek yapılabilecek.

SGS2 veya HTC S şu an için beni fazla zorlayacak telefonlar. Bunların daha aşağısında olup bu dediklerimi rahat yapacak ve beni 1-2 sene devam ettirecek telefon arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkkadi -- 17 Kasım 2011; 9:54:24 >

• http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i9003-galaxy-sl-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0538.htm

Bu telefon seni uzun süre taşır , geniş ekran hızlı dokunmatik ve güzel bir görüntüsü var. Android işletim sistemi de mevcut.
  • xperia neo veya optimus black tavsiye ederim hocam.. Bu telefonlarda seni pişman etmez. Verildikleri fiyatın hakkını veriyorlar doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i9003-galaxy-sl-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0538.htm

Bu telefon seni uzun süre taşır , geniş ekran hızlı dokunmatik ve güzel bir görüntüsü var. Android işletim sistemi de mevcut.

Bununla sg2 arasında ne kadar fark var. Bir de alınabilecek HTC telefon var mı?

• htc Desire Z var alınabilecek Hepsiburada'da 750liraya satılıyor.

çokta kaba telefon değil denedim gördüm öyle söylendiği gibi kütük değil.

onun dışında Xperia Neo var.

Optimus 3d alabilirsen alırsın 1200liraya satılıyor diyenler var. (nerede bilmiyorum)
  • Galaxy R Kesinlikle bende bugün sipariş verdim.
  • xperia neo iyi tercih olur
  • Neo alabilirsin.
  • galaxy w mükemmel
  • HTC desire Z tavsiye eder misiniz? Kulanıcı yorumları nasıl?
  • Xperia Neo,Galaxy S,Desire S,Galaxy W iyidir.Fiyat aralığınızı belirtmeniz daha iyi olacaktır
    Desire S ve Xperia Neo iyidir.Ama Desire S'in alüminyum kasası bile yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocadag43

galaxy w mükemmel

Galaxy W'ye baktım. İşlemci hızı 1,4 ghz

Galaxy SL ise 1Ghz.

Genelde özellikleri benzer. SL ise daha pahalı. Ekrandan mı kaynaklanıyor bu pahalılık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkkadi

quote:

Orijinalden alıntı: kocadag43

galaxy w mükemmel

Galaxy W'ye baktım. İşlemci hızı 1,4 ghz

Galaxy SL ise 1Ghz.

Genelde özellikleri benzer. SL ise daha pahalı. Ekrandan mı kaynaklanıyor bu pahalılık?

aynen öyle ama w ekranı çok güzel bir haftadır kuıllanıyorum telefon çok başarılı eksik bir özelliğide yok
  • frekansa bakmayın mimariye bakın saat hızı değişebilir unsurdur.

Sl'yide 1.4 hatta 1.6 ghz yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Xperia Neo,Galaxy S,Desire S,Galaxy W iyidir.Fiyat aralığınızı belirtmeniz daha iyi olacaktır

900TL civarı bir şey düşünüyorum. Araştırmamı ona göre yapıyorum. Yedekte de şu var. Ocakta Amerika'dan arkadaşım gelebilir. Gelirsem istediğini getiririm dedi. Ben de Amerika fiyatlarına baktım. Burada Sensation, SG2 ile bu senin verdiğin telefonlar arasında çok büyük farklar var. Orada ise bu kadar fark yok. Anlamadım gitti. Ne yapmamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mkkadi

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Xperia Neo,Galaxy S,Desire S,Galaxy W iyidir.Fiyat aralığınızı belirtmeniz daha iyi olacaktır

900TL civarı bir şey düşünüyorum. Araştırmamı ona göre yapıyorum. Yedekte de şu var. Ocakta Amerika'dan arkadaşım gelebilir. Gelirsem istediğini getiririm dedi. Ben de Amerika fiyatlarına baktım. Burada Sensation, SG2 ile bu senin verdiğin telefonlar arasında çok büyük farklar var. Orada ise bu kadar fark yok. Anlamadım gitti. Ne yapmamı önerirsiniz?

Bir desire S al gitsin.Çok hoşuma gidiyor o telefon,en azından ben olsam onu alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

frekansa bakmayın mimariye bakın saat hızı değişebilir unsurdur.

Sl'yide 1.4 hatta 1.6 ghz yapabilirsiniz.

İşlemciye OC yapıyorlar mı? Riskli olmuyor mu?
  • Oc Risktir diye bir önyargı var tabi voltaj verirsen çok kurcalarsan risklidir sıkıntılıdır ama saat hızını voltaj vermeden arttırdığında sadece yük altında güç tüketimi artar ve doğal olarak biraz daha ısınır.

büyük ihtimalle samsung mimariyi aynı tutup verimliliği artırarak saat hızını yükseltip güç tüketimini aynı tutmuştur.

Bu saat hızı yanılgısına donanım bölümündede çok şahit oldum çok anlattım ondan biliyorum.

Phenom II x4 955 ile 970 arasında mimari farkı olmadığını aynı saat hızlarına oc olduklarını ve aynı saat hızında performansları aynı olduğunu anlatıyordum ama 100-200lira fazla verip 970 alan çıkıyordu.
    aynı şekilde i7 920 yerine i7 975'lere 3-4 katı para verilebiliyordu.

konuyu çok dallandırdık ama yapacak bişey yok

iyi geceler
  • Ne demek istediğinizi anladım. Teşekkürler.
  • xperia neo veya galaxy w bakmanızi öneririm en güncel telefonlar bunlar ikisi arasında ise tabiki xperia neo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.