Şimdi Ara

Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Umi iron pro ve touch modelleri hoşuma gitti özellikleri şarj süresi, fiyatı vs sebebiyle Umi kullanan arkadaşlar ''Umi'' firmasının telefonlarını önerir mi? Önerirse bu iki modelden Touch'a daha yakınım önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ilk çıkan ironlar dan kullanıyorum cihaz genel olarak sıkıntısız bi cihaz. İşlemci performansı yeterli. 3gb lik ram yeterli touch dada genel olarak aynı özellikler var. Batarya 4000 mah olmuş ve uzun pil ömrü vaad ediyor. Bana göre tam bir f/p cihazı fiyatına 160 dolar sanırım. Düşünmeden al bence bu fiyata daha iyisini bulamazsın

• biraz daha fiyat farkına yeni çıkan meizu m3 note alabilirsiniz

2 versiyonu var

biri 2gb ram 16 gb hafıza 180 usd

3gb ram 32gb hafıza 200 usd civarı aşağı yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceledim aynen dediğiniz gibi hemen hemen aynı özelliklere sahipmiş. Ama çince ve ingilizce dil nedeniyle eledim.

• bcakmak28 B kullanıcısına yanıt
    Neden çince bal gibi türkçe demin bir arkadaşım almış işte ekran görüntüler
    henüz android 6 güncellenmemiş ekran

Biraz inceleyeyim yorum yazarım :)

Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch
     Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch  Telefon Önerisi - Umi iron pro - Umi Touch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 9 Eylül 2016; 17:28:53 >

• Buda teknik özellikleri ve en altta bazı karşılaştırmalar var;

http://www.devicespecifications.com/en/model/b17837b4

http://www.gsmarena.com/umi_iron_pro_boasts_fingerprint_and_eye_security_encased_in_metal-news-14751.php

'' UMI Demir Pro 150Mbps LTE bağlantısına sahip bir çift SIM telefonu. Yerleşik 16GB yeterli değilse NanoSIM yuvaları biri (64GB) yerine microSD kart evi olabilir. Ek bağlantı dual-band Wi-Fi a / b / g / n ve USB Tip-C içerir.

telefon MediaTek MT6753 yonga seti tarafından desteklenmektedir (1.3GHz de okta Cortex-A53, Mali-T720 GPU) RAM cömert 3GB ile. Bu kutunun dışında Android 5.1 Lollipop çalışır, ancak UMI Rootjoy sen CyanogenMod, MIUI 6, Yun OS ve diğerleri dahil olmak üzere ROM'lar bir dizi arasında seçim yapmanızı sağlar.

Kamera departmanı çift LED flaş ve f / 2.0 lens ile 13 MP ana kamera (Sony IMX 214) etrafında inşa edilmiştir. Ön tarafta kendi flaş ve f / 2.2 diyafram ile bir 8MP kamera selfie (OmniVision OV8858) 'dir. ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 10 Eylül 2016; 10:57:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.