Şimdi Ara

Telefon rehberi programı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bileniniz veya göreniniz varsa bir link versin bişey yapsın şu telefonun rehberini bilgisayara aktardım pcsuite ile fakat bir türlü rehberi editleyecek bir program bulamadım rehberde 150-200 tane insan var hepsini telefonla düzenlemeye kalkınca epey zaman alıyor.. Böyle bir program var mı bi bilginiz varsa bi ileti verin..

• program degil ama tum kartvizitleri taslak olarak bir mms haline getir ve kaydet daha sonra bilgisayara yolla.windows bunu vcard dosyası olark goruyor ve acıp istedigin sekilde bilgileri duzenliyorsun.
  • aktamer biraz aciklkarmisin hepsini nasil mms yapces??
  • opm ile de bu işi yapabiliyosun...
  • opm(oxygene phone manager)de bi nevi nokia pc suite(kurulum zorluğu açısından:)
  • opm(oxygene phone manager)de bi nevi nokia pc suite(kurulum zorluğu açısından:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurmasına kurdum ama bir türlü telefonu çalıştıramadım. pcsuite de bağlanıyorum telefonuma ama opm ile bağlanamadım. başka bir program var mı arkadaşlar.. düzgün bişey..
  • tel rehberine gir tumunu işaretle gonder de mms ile sec daha sonra bunu kaydet.
  • tel rehberine gir tumunu işaretle gonder de mms ile sec daha sonra bunu kaydet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.