Şimdi Ara

Telefon rehberim kendiliğinden silindi yardim:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon bir anda restart attı %30 olan şarjım bitti telefonu açtıgimda rehberin silinmiş olduğunu gördüm ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanhoflaz

Arkadaşlar telefon bir anda restart attı %30 olan şarjım bitti telefonu açtıgimda rehberin silinmiş olduğunu gördüm ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ediyorum

@volkanhoflaz

yaklasik tarihlerde benzer durumu bende yasadim, araliklarla rasgele rehber isimlerim silinmege devam ediyor, bi cozum saglayabildinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 20 Ocak 2016; 22:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: volkanhoflaz

Arkadaşlar telefon bir anda restart attı %30 olan şarjım bitti telefonu açtıgimda rehberin silinmiş olduğunu gördüm ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ediyorum

@volkanhoflaz

yaklasik tarihlerde benzer durumu bende yasadim, araliklarla rasgele rehber isimlerim silinmege devam ediyor, bi cozum saglayabildinmi ?

yok kardeşim hiç bir sonuç alamadım yalan oldu rehber yeniden tek tek kaydettim
  • Aklıma gelen sadece virüs olabilir ama olmayadabilir bu tarama yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehberin Google hesabında değil miydi?

Adamlar bunca nimet sunmuş. Riske girip telefon hafızasına ya da SIM kartta numaraları tutuyorsanız böyle şeyler başınıza gelebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Rehberin Google hesabında değil miydi?

Adamlar bunca nimet sunmuş. Riske girip telefon hafızasına ya da SIM kartta numaraları tutuyorsanız böyle şeyler başınıza gelebilir.

sandigin gibi degil bu durum,isimler cihazla paralel olarak gmail 'dende ayni anda siliniyor.

durum simdi bile ayni.

@batarya zayıf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.