Şimdi Ara

Telefon Sapığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonuma bir sapık bayan dadandı ve 3 farklı numaradan arıyo ve mesaj atıyo ne desem dinletemedim...
    bir ay sonra evleniyorum ve bu durumu nişanlımdan gizledim benden şüphelenmesin diye çünkü geçmişte bi kaç vukuatım olduğu için benim masum olduğuma inanmaz gibime geliyo...
    Savcılığa vermeyi düşündüm ama durumun ortaya çıkmaması için vazgeçtim....
    Sizce bu durumda ne yapabilirim ?

• nişanlına mutlaka söylemelisin.

onun yanında bu durumla karşılaştın, kadın aradı seni "aşkım özledim gel vs vs." diye o zaman nasıl açıklayacaksın?

bir an önce kendi isteğinle anlat durumu bence. bir olay olup anlatmak zorunda kalırsa o zaman hiç inanmaz.
  • Bence sen o numaraların hepsini buraya yaz bizim dh abazaları boş durmaz o kadınıda bezdirirler bidaha seni rahatsız etmeyeceğinden eminim
  • 1. Nişanlıma söylesem hayatta inanmaz masum olduğuma ve kesin bi halt yemişindir eskilerdendir falan der...
    2. Numaramı değiştiremem eski dostlarda ve iş çevremde bu numara var ve baya eski bi numara...
    3. Numaraları burda yayınlasam BAN yermiyim ????
  • Bilmiyorum onu bi öğren ama yeni bi konu aç sen en iyisi başlık süper kız falan numarasını veriyorum diye konu akar ve sen kurtulursun bundan eminim
  • yaz la yaz 100 farklı numaradan mesaj giderse tırsar biraz hauahauah :D
  • Numaraları yaz buraya ben hüseyin kaya ya yollarım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde akıllı telefon
    2 yıl önce açıldı
    Ünlülerin Telefon Numaraları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana gelsin itfayeciyim ben
  • o bayanın telefon numarasını yayınlarsan haklıyken haksız duruma düşebilirsin. herhangi bir olayda suçlu konuma düşersin bunları da hesap et..

yapabileceğin en güzel şey adam akıllı nişanlına durumu anlatmak. ondan sonra devam ediyorsa kesinlikle savcılığa suç duyurusu yap.
  • her zaman gizli iş çevirme sana olan güveni kalmaz herşeyi bilmesi gerekir anlat kurtul

bu arada behlül kaçar
  • donanımhaber'e koymasanda olur abaza sitelerine koy işte arasınlar
  • Son bi soru daha
    Numaraları buraya yazsam daha sonra o şikayetçi olsa benim numaraları burdan yazdığım ortaya çıkarmı...
    Sorumun nedeni ortaya çıkmak istmiyorum dediğim gibi nişanlım duyarsa biterim...
  • bence söyle.yakalarsa kötü olur söylersen durumu bilir.
  • Nişanlına söyle eğer sana güvenmiyorsa durum vahim
  • numaraları buraya yazarsan ve o numarasını birisinin internete yazdığını bu yüzden rahatsız edildiğini öğrenirse, o da seni savcılığa verebilir. buraya yazdığın her şey başına iş açabilir yani. birisi de msj ile "donanimhaber'den selam" yazar gönderir, nereye yazıldığını da öğrenmiş olur ve kimin yazdığını bulmak da zor olmaz.

sen onu geç de, dua et nişanlın dh'de takılıyor olmasın.

ekleme: zaten kanuna aykırı bir duruma kanuna aykırı bir şekilde karşılık verirsen sen de suçlu olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 30 Haziran 2010; 14:24:40 >
  • karı ayağına gelmiş işte bitir işi
  • buraya yazma pm den at yönetim izni olmadan kimse msj ları kontrol edemez
    tabi isteyenlere..

edit : düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PulseGlaz -- 30 Haziran 2010; 15:03:40 >
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür..
    Bi kaç sağlam tehdit şimdilik işe yaradı son iki gündür tık yok....
    DEvam ederse bakacaz artık...
    Hepiniz sağolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoxx

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür..
    Bi kaç sağlam tehdit şimdilik işe yaradı son iki gündür tık yok....
    DEvam ederse bakacaz artık...
    Hepiniz sağolun...

Arkadaşım, kardeşim,

Şu an sadece günü kurtardın. Bunu sakın kâr sanmna! Yanlışsın, yanlışlardasın.
    Nasıl vicdanın rahat?

İnsan nişanlısından saklar mı bunu? Ne sıkıntınız olmuşsa olmuş... Üstesinden gelip kaldığınızdan yerden devam etmiş misiniz? Eee o zaman! Şimdi de sorun olabilir ama iyi niyetin ile güzelce izah ettikten sonra...

Farz edelim ki yarın haberi oldu ya da bu kez haberi olmadı. Nasıl yüzüne bakacaksın?
    Papaz her zaman pilav yemez.

Güven; gizlemekle saklamakla sağlanmaz.

Bence konunun bu boyutunda yanlış yapıyorsun.

Sakın yanlış anlama. Birlikte gidip savcılığa başvursanız onun da hiçbir şüphesi kalmaz.
    Ancak gizlersen ateş olmayan yerden duman çıkmaz dedirtirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.