Şimdi Ara

Telefon şarjdan çıkarınca kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
30.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün sabah saatlerinde telefonumu usb kablosuyla şarja bağladım. sanırım bilgisayarın usb port bağlantısında problem vardı, telefon şuan açılmıyor. şarja bağlıyorum açılıyor fakat şarj olmuyor ve şarjdan çıkardığımda kapanıyor.
    bataryayı değiştirmem yeterli olur mu yoksa şarj ünitesi hasar görmüş olabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonu Şarjdan Çıkardığınızda Kapanıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Telefonunuzun şarjdan çıkarınca kapanması sinir bozucu bir sorun olabilir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve aşağıda bunları açıklayacağız ve olası çözümler sunacağız.

Nedenler:

• Pil Sorunu: En yaygın neden, arızalı veya yıpranmış bir pildir. Pilin ömrü sınırlıdır ve zamanla kapasitesi azalır. Bu, şarjdan çıkarınca telefonunuzun kapanmasına neden olabilir.
    • Şarj Yuvası Sorunu: Şarj yuvası kirli veya hasarlıysa, telefonunuz tam olarak şarj olmayabilir. Bu da şarjdan çıkarınca kapanmasına yol açabilir.
    • Donanım Sorunu: Nadir durumlarda, telefonunuzda anakart veya diğer donanım bileşenleriyle ilgili bir sorun olabilir. Bu, şarjdan çıkarınca kapanmasına neden olabilir.
    • Yazılım Sorunu: Yazılım hataları da telefonunuzun şarjdan çıkarınca kapanmasına neden olabilir. Örneğin, işletim sistemi güncel değilse veya bozulmuşsa bu sorunla karşılaşabilirsiniz.

• Pilini Kontrol Et: Pilinin arızalı olup olmadığını kontrol et. Pilin şişmiş veya deforme olmuş olması durumunda, değiştirilmesi gerekir.
    • Şarj Yuvasını Temizle: Şarj yuvasını dikkatlice temizle ve herhangi bir kir veya kalıntı olup olmadığını kontrol et.
    • Telefonunu Yeniden Başlat: Telefonunu yeniden başlatmak bazen yazılım hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • İşletim Sistemini Güncelle: İşletim sisteminin en son sürümünün yüklü olduğundan emin ol.
    • Donanım Sorunu İçin Destek Al: Donanım sorunlarından şüpheleniyorsan, yetkili bir servis merkezinden destek almalısın.

Bu çözümleri denersen, telefonunu şarjdan çıkarınca kapanma sorununun giderileceğini umuyoruz. Sorun devam ediyorsa, yetkili bir servis merkezine başvurarak profesyonel yardım almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba cihazınızın şarj soketi veya şarj entegresiyle alakalı bir sorunu yoktur.
    Sorun tamamen batarya ile alakalı
    Yeni batarya takıp denedikten sonra satın almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilonarım kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, en kısa zamanda yeni batarya temin edeceğim
  • Telefon bitkisel hayata girmiş Bidaha da usb den sarj etmeyin. Sarj eder gibi gözükür ama aslında etmez!
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.