Şimdi Ara

telefon seçimi hk. acil lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar an itibariyle 3 telefon arasında seçim yapmam gerek. bunlardan birincisi:
    I-PHONE 4S
    SAMSUNG S4
    HTC ONE

sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. lütfen acil. istanbuldayken bu konuyu halletmek istiyorum. :D

• pasha_canakkale kullanıcısına yanıt
    htc one verdiğiniz para ile iphone 5 alırsınız hocam
  • htc one son seçenek aslında öncelik 4s ve s4 arasında.
    iphone 4s kullanıyorum bence bu saatten sonra 4s alınmaz hocam. galaxy s4 te önermiyorum hocam. aşırı derecede ısınma sorunu var ve forumda iki tane patlamaya denk gelindi ayrı kasa yanlarındaki nikalajlı kısım hemen soyulmalara başlıyor. bence imkanınız varsa iphone 5 beyaz renk alın
  • valla haklısın hocam. bu ara kimden duyduysam arıza sorun çıkıyor. (hem s3 hem s4) bu batarya problemi de cabası.
    maksimum bütçeniz ne hocam ?
  • valla 1800 falan
    ben olsam hiç düşünmeden iphone 5 alırdım.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/iphone-5-16gb-beyaz-apple-iphone-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalari,36089.html
  • iphone5
  • 1800 lira varsa hiç düşünmeden xperia z alın derim hem su geçirmiyor hemde çok şık bir telefon. donanım konusundada çok güçlü.
  • s4 kullanıcısıyım çok memnunum telefondan ama çok müzik dinlerim ve karizma olsun diyorsan one al :)
  • saatlerce real racing 3 oynuyorum hiç o derece ısınmadı 41 C yi geçmedi... soyulma olayı da s3te kaldı gayet kaliteli kasa yanı kapagı da eskirse at yenisini al iphonedaki gibi yumuşak metal yapıdan iyidir... bir de şöyle bir görüş var ülkemizde drop testleri izleyip telefon alıyorlar sanki hergün çekiçle ekranına vuracaklar yada kaynayan suyun içinde kaç sn duracak diye deney yapacaklar... gözüne hoş geleni al arkana bakma usta bir önceki yorumumda tavsiyemi dile getirdim zaten :)
  • telefonu kurcalarım diyorsan galaxy s4. orjinal kalsın, görüntüsüyle büyülesin istersen xperia z yada htc one alabilirsin. ben içine attığım dizilerin filmlerin tamamını desteklemiyor diye apple kullanmıyorum. video desteği olsaydı iphone 5 mükemmel bir tasarıma sahip. tabi harici kart desteği olmadığından yine benim için tercih sebebi dışı. karar senin.
  • minkara kullanıcısına yanıt
    Hocam hergün yanımda olan bir arkadaşım kullanıyordu ondakide aşırı ısınıyodu servise verdi geldi yine aynıydı ve müşteri hizmetlerinide aradığında yok telefonu çok fazla kullanmayın falan demişler. Ve 2 ayda nikalajlar soyulmaya başladı hocam. Ben bunları gördüğüm için önermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam dediğim gibi kuzenimde de s4 var ikimizde aynı gün teknosadan aldık hiç sıkıntı yok ikimizde de...
  • herkese teşekkür ederim yorumlarınız için. I-PHONE 5 te karar kıldım. Eski TURKCELL personeli olduğumdan bir çok telefonu ilk önce inceleme fırsatı bulmuştum. o zamanki izlenimlerime göre elbette BB z 10 derdim ama yazılımsal hatalarından sonra vazgeçtim. aslına bakarsanız birazda o yüzden kafam karıştı. hakkımızda hayırlısı olsun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.