Merhaba arkadaslar. Bu sabah pazartesi sendromunun dibine vurdum, Samsung J7 Pro telefonum montun cebinden düstü. Ekran yarım yamalak görünür sekilde fakat bu sekilde isgöremez raporu verdim. Netten baktım ortalama 200-300 lira görünüyor ekran fiyatları. Ben de fırsat bu fırsat telefonu degistireyim diyorum.
1- Operatörlerin cihaz yenileme kampanyalarına bu sekilde cihaz vermek mümkün mü? (Sorguladıgımda normal sartlarda benim telefona 650 tl bedel biciliyor) 2- Kampanyalardan degil de tamir ettirip kendimiz satmayı denesek yeni cihaz alırken daha mı uyguna getirmis oluruz? 3- 2000/2500 arası kapasitesi de iyi olan bir telefon öneriniz var mıdır?
Öncelikle cihazınızın garantisi var mı varsa ne kadar? Genel olarak operatörler çok az fiyat veriyor gendiniz satsanız daha iyi redmi note 8 pro en alınabilir cihaz o biütçeye
Garanti bitmis hocam. Simdi kontrol ettim netten telekomda 650 tl sayıyor degisim kampanyasında. Note 8 Pro inceliyorum, Meizu th16 ile arasında kaldım dogrusu
01-KinG
kullanıcısına yanıt
Garantisi olsayadı biraz daha fazla ederi vardı ama olmadığı için kendinde satmaya kalksan aşşaığı yukarı 600-650'ye gidicek.Bu şartlar altında değişim kampanyasından yararlanmak daha mantıklı gibi.Meizuya hiç bulaşma derim yazılım falan hiçbir şey yok,alırsan anroid 8 ile yoluna devam ediceksin,o yılda çıkmış çoğu cihaz 9 güncellemesini aldı 10'u bekliyor.Sen 2200tl saydığın cihaza acaba 9 gelir mi diye bekleyip durcan gerek yok,note 8 pro çok daha iyi bir seçim olur.
Ekrani yaptirdim bugun 300 verip Bu ederini ne kadar düsürür hocam? Note 8 pro da gelecek güncellemeyi alamayacak deniyordu sanki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme