Şimdi Ara

Telefon Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Discovery 2 olabilir.

850 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 8 Ağustos 2014; 16:37:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery 2 çıkıcak gibi durmuyor
  • T50, Gmd2 ve bir çok telefon

• Ben asus zenfone 5 düşünüyorum.Ram 2 gb ama pil biraz az gibi.
  • Lumia serisine bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedistan

Discovery 2 çıkıcak gibi durmuyor

gmd2 çıktı. sipariş verenler var forumdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    G2 sonrası telefon tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Anne Telefonu Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moto g
  • Gmd2 Forumdan nasıl sipariş verebiliriz.
  • donanım olarak xperıa sp suan,hem ıslemcı hemde gpu olarak..

daha ucuz yollu moto G..

dıscovery falan bulasmayın servıs kalıte hep sıkıntı..

Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye Telefon Tavsiye

• Discovery 2 alinmaz çakma s5. Xperia sp, moto g, lg l90.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    telpa sıkıntılı doğru ama moto g'nin servisi de teleservice. o da telpadan daha da kötü. sp iyi alet ama ram konusu sıkıntı onda da 1 gb ram uzun süre götürmez. kitkat da almayacak galiba.

şu an gmd2ye alternatif bi zenfonelar var. onların da incelemelerini beklemek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bedistan

Gmd2 Forumdan nasıl sipariş verebiliriz.

forumdan sipariş verilmiyor. forumda çeşitli yerlerden sipariş verdiğini söyleyen var demek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

telpa sıkıntılı doğru ama moto g'nin servisi de teleservice. o da telpadan daha da kötü. sp iyi alet ama ram konusu sıkıntı onda da 1 gb ram uzun süre götürmez. kitkat da almayacak galiba.

şu an gmd2ye alternatif bi zenfonelar var. onların da incelemelerini beklemek gerek.

sana katıldıgım tek nokta hıcbır servıs olması gerekn duzeyde degıl..

ama telpa gıbı servıste cıhaz kaybetme yada ıps ekran cıkartıp lcd takma cakallıgını kımse yapmadı bugune kadar.

aylarca sp kullandım satmaya kyamadım esıme verdım cevremde aldırdıgım arkadasalr var memnun .en azından soket yapmayı becerıyor sony.

zenfonelara sevındım alt segmentte alternatıf olacak ama dusuk ıslemcılı versıyonlrı verdıler buraya ve hındıstana oacıdan bır sp gucunde degıller.
     Telefon Tavsiye

• 1100 e falan 2.el ip5 bulabilirsin veya yine 2.el g2
  • Gmd 2 cikti alabilirsiniz
    Gmde 16 gb alabilirisniz vodafonedan
    İslemcisini bilmiyorum.birqz eski yurtdisi modele gore diyorlar ama
    Zenfone 6da kotu telefon degil

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

ama telpa gıbı servıste cıhaz kaybetme yada ıps ekran cıkartıp lcd takma cakallıgını kımse yapmadı bugune kadar.

aylarca sp kullandım satmaya kyamadım esıme verdım cevremde aldırdıgım arkadasalr var memnun .en azından soket yapmayı becerıyor sony.

zenfonelara sevındım alt segmentte alternatıf olacak ama dusuk ıslemcılı versıyonlrı verdıler buraya ve hındıstana oacıdan bır sp gucunde degıller.
     Telefon Tavsiye

Steve hocam siz gmd konusunda araatirma yapiyosunuz gmd tft ekran konum.var istesigim.kanitlar sizde vardir dava acicam gmye ama ne tft ekranli gmd buldum nede herangi kimse mahkemwye sunabilecegim kanit verdi elime forumda cok iyi bir avukatla calisiyorum kesin kanitlarla tum gmdleri toplaticagini aoyluyor bundan oncede dolandiricilik davamiz vardi gultekin inaatla ki izmirin mafyalarindandir yinwde paramizi sokw soke aldik.

• AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    ben de eylülün ortasına doğru tel alıcam. 600-900 tl aralığında siz olsanız hangi teli alırsınız? alacağım tel en az 3 sene gitmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Telefon Tavsiye

Steve hocam siz gmd konusunda araatirma yapiyosunuz gmd tft ekran konum.var istesigim.kanitlar sizde vardir dava acicam gmye ama ne tft ekranli gmd buldum nede herangi kimse mahkemwye sunabilecegim kanit verdi elime forumda cok iyi bir avukatla calisiyorum kesin kanitlarla tum gmdleri toplaticagini aoyluyor bundan oncede dolandiricilik davamiz vardi gultekin inaatla ki izmirin mafyalarindandir yinwde paramizi sokw soke aldik.

ıstersen tum ss lerı burdan atayım sende genısce zamanında oku,yada avukatına okuttur,ısınıze yarayacak olanı,en azından belge olmasda gosterın,yada bendekı sslerden kullanıcıları gorup onlarla ırtıbata gec..;?

• asus zenofone 5 kesinlikle 11 ağustos da başlıyor satışa
    asus zenofone 6 tablet niyetine de kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.