Şimdi Ara

TELEFON TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 GB ram ve ustu
    13 mp arka 5mp on kamera en az
    En az 16gb hafiza.
    4G destegi

Mumkunse snapdragon istiyorum. Mediatek olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GM 4g.

Bide merak ettim neden MTK olmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim öncelikle fiyat belirtseydin daha kolay olurdu,ama Sony M5,C5 mtk olmasına rağmen o fiyata gayet iyi telefonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Kardeşim öncelikle fiyat belirtseydin daha kolay olurdu,ama Sony M5,C5 mtk olmasına rağmen o fiyata gayet iyi telefonlar.

M5, c5 cok sikintili telefonlar kagit ustunde iyi ama yazilim kalitesi vasat. M5 in kronik hoparlor sorunu vs. C5 bir de cok buyuk.

Zetec hocam ekran FHD olmali hassas biriyim pixeller carpiyor gozume

• 2. El g2-g3 bakabilirsin. G2 ön kamera hariç üzmez. Tam fiyat bekirmemişsin ama kriterlerine göre 1000-1500 arası bakıyorsun. Arkadaşların verdiklerini de beğenmemişsin. G3 e bütçe yetmesse temiz g2 alabilirsin. Asus zen2 var ama işlemcisi intel fakat performanslı telefondur.

• Megapiksele neden takılırsınız ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasterjaxx

Megapiksele neden takılırsınız ki :(

Cozunurluk benim icin onemli. Fotograf cok cekerim lens kalitesi fenelde 13mp den sonraki telefonlarda daha iyi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Telefon önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkanda_ayu_var

2. El g2-g3 bakabilirsin. G2 ön kamera hariç üzmez. Tam fiyat bekirmemişsin ama kriterlerine göre 1000-1500 arası bakıyorsun. Arkadaşların verdiklerini de beğenmemişsin. G3 e bütçe yetmesse temiz g2 alabilirsin. Asus zen2 var ama işlemcisi intel fakat performanslı telefondur.

G2 eskidi + on kamera cok onemli benim icin. Sarj konusunda iyi degil g3. Zenf2 de istemiyorum

• BlackPunch B kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam demek istedigim yakın mesafeden htc m8 çok başarılı fakat uzakta degil çünkü 4ultra piksel. Mega pikselin büyüklüğü yakınlaştırmayı vb etkiler. IP5s-6-6s kamerası 13den büyük degiller ama başarılılar.
    Aksine sony z serisi 20.7 mp fakat vasat. Önemli olan lens

• GSMArena da fotoğraf örneklerini inceleyebilirsiniz hocam nerden baksanız her telefondan örnek var

• quote:

Hayır hocam demek istedigim yakın mesafeden htc m8 çok başarılı fakat uzakta degil çünkü 4ultra piksel. Mega pikselin büyüklüğü yakınlaştırmayı vb etkiler. IP5s-6-6s kamerası 13den büyük degiller ama başarılılar.

Telefon olarak ? Hala karar veremedim

• quote:

Sektördeki en iyi kameraları sony yapıyor nasıl vasat allah aşkına. General mobile değil sony gibi bir dünya markasından bahsediyoruz. Ayrıca ultrapiksel kötü olsaydı htc amiral gemi modeline onu koymazdı emin ol. Önemli olan lens doğru fakat bu konuda sony de rakipsiz. Çoğu firmanın lenslerini sony üretiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackPunch

quote:

2. El g2-g3 bakabilirsin. G2 ön kamera hariç üzmez. Tam fiyat bekirmemişsin ama kriterlerine göre 1000-1500 arası bakıyorsun. Arkadaşların verdiklerini de beğenmemişsin. G3 e bütçe yetmesse temiz g2 alabilirsin. Asus zen2 var ama işlemcisi intel fakat performanslı telefondur.

G2 eskidi + on kamera cok onemli benim icin. Sarj konusunda iyi degil g3. Zenf2 de istemiyorum

G2 eskidi dediğinize göre güncel bir telefon arıyorsunuz. Zen2 ve g3'e de olmaz demişsiniz. Bu fiyat aralığındaki en baba telefonlar bunlar. Zaten piyasada kusursuz telefon yok böyle giderse telefonsuz kalırsın sen. Yeni çıkacak amiral gemilere bak o zaman.

• quote:

quote:

Sektördeki en iyi kameraları sony yapıyor nasıl vasat allah aşkına. General mobile değil sony gibi bir dünya markasından bahsediyoruz. Ayrıca ultrapiksel kötü olsaydı htc amiral gemi modeline onu koymazdı emin ol. Önemli olan lens doğru fakat bu konuda sony de rakipsiz. Çoğu firmanın lenslerini sony üretiyor.

HTC çok aklı başında mı hareket ediyor sizce ? Ayrıca Sony'nin beceremediği kamera yazılımı. Lense birşey denemez tabii ki.

1000-1500 TL bandından çok rahat 0 G3 bulunur ki zaten dolu kaynıyor etraf. Ancak kameradan feragat ederek M8 alınabilir oldukça performanslı bir cihaz.

• quote:

quote:

quote:

G2 eskidi dediğinize göre güncel bir telefon arıyorsunuz. Zen2 ve g3'e de olmaz demişsiniz. Bu fiyat aralığındaki en baba telefonlar bunlar. Zaten piyasada kusursuz telefon yok böyle giderse telefonsuz kalırsın sen. Yeni çıkacak amiral gemilere bak o zaman.

Galaxy A7 2016 var da cok tuzlu fiyati

• Elimde z3c var hocam. Vasat yani ortalama bir kalitede. Z5,Z5C,Z5P ve M5'i ayrı tutuyorum. Kabul ediyorum detaylara yakınlaşması çok iyi fakat 'en iyisi' değil z3+ ve öncesi. Fakat z5 için en iyi diyorlar. Umarım sony başarmıştır

Edit: Ayrıca ultrapikseli övmek yerine örnekleri inceleyebilirsiniz. Yakından gerçekten güzel ama uzak mesafede yakınlaşmak gerçekten işkence. Zaten M8 kamera telefonu değil. 'Emin ol' Htc de 4up den memnun kalsaydı m10da da 4up kullanırdı. Fakat m10da 12up olacak ve bu gerçekten çok iyi demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasterjaxx -- 14 Şubat 2016; 21:15:57 >
  • BlackPunch B kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi4 alabilirsiniz, kamerası üzmez. Performans canavarı zaten. Fiyatı da ucuz.

Lenovo Vibe Shot var. Kamers odaklı telefon. Tasarımı bana göre güzel. S615 kullanıyor performansta da üzmez sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: FerristaN

quote:

quote:

HTC çok aklı başında mı hareket ediyor sizce ? Ayrıca Sony'nin beceremediği kamera yazılımı. Lense birşey denemez tabii ki.

1000-1500 TL bandından çok rahat 0 G3 bulunur ki zaten dolu kaynıyor etraf. Ancak kameradan feragat ederek M8 alınabilir oldukça performanslı bir cihaz.

Htc'ye aklı başında hareket ediyor demedim ki. Cihazları kaliteli ama fiyatları fazla. Reklamda yapmıyor bizim ülkemizde. Dolayısıyla piyasayı smasung ve apple süpüruyor her pazarda. Sony yazılımı beceremiyor olabilir ama arkadaşım kullanıyor kamerasından çok memnun olduğunu söylüyor (z3).

1200-1400 arasında gidip geliyor g3ler. Ama arkadaşa güncel cihaz lazımmış. G3 şuan güncel ama bir sonraki güncellemeyi almayıp 6.0'da kalacak. Kameradan feragat edeceğini düşünmüyorum ki etse bile htc bunu ses kalitesiyle telafi edecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Galaxy A7 2016 var da cok tuzlu fiyati

Samsung alacaksanız s ve note serilerine bakın. A serisi kasa dışında fiyatını haketmiyor bence.

• quote:

Elimde z3c var hocam. Vasat yani ortalama bir kalitede. Z5,Z5C,Z5P ve M5'i ayrı tutuyorum. Kabul ediyorum detaylara yakınlaşması çok iyi fakat 'en iyisi' değil z3+ ve öncesi. Fakat z5 için en iyi diyorlar. Umarım sony başarmıştır

Edit: Ayrıca ultrapikseli övmek yerine örnekleri inceleyebilirsiniz. Yakından gerçekten güzel ama uzak mesafede yakınlaşmak gerçekten işkence. Zaten M8 kamera telefonu değil. 'Emin ol' Htc de 4up den memnun kalsaydı m10da da 4up kullanırdı. Fakat m10da 12up olacak ve bu gerçekten çok iyi demek.

Hocam z3c'nin 20.7 mp kamerası var galiba. Lensler de zaten kaliteli. Nasıl vasat oluyor ki? Tabi daha üst modellere göre zayıftır kendi sınıfındaki cihazlarla karşılaştırın bence. Benim de zaten 'en iyisi' dediğim modeller z3 ten yukarısıydı. Z3'te girer bence bu 'en iyi'lere.

Ultrapiksel megapiksel farketmiyor ki benim telefonum 13 mp hangi telefon olursa olsun uzak mesafede zoom yapmak görüntuyü bulanıklaştırıyor. Kamera telefonu dediğiniz şey ise zaten amiral gemi modellerinde olmuyor. Üreticiler sonra güclü kamera performanslı cihazlar sunuyorlar. Samsung bir ara s4 zoom gibi bir şey çıkarmıştı asusun da vardı bir modeli benim dediğime benzer. Zaten memnun kalsa bile teknoloji gelişiyor. Geçen senenin en iyi telefonu bir-iki sene sonra orta seviye'ye inmiş oluyor. Sürekli 4up'de kalamaz zaten. Yeni kamera teknolojileri çıkıyor. Yeni samsung'dan örnek vereyim galaxy s4'te 13 mp kamera vardı. S5'te 16'ya çıktı. S6'da mp'yi yeterli görüp daha gelişmiş özellikler eklediler. Geçen senenin kamerasına hiçbirşey eklemeden hiçbir üretici koymaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.