Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar.Yaklaşık 2 senedir Dh'i takip ediyorum ve artık üye olup benim de bir şeyler danışma vaktimin geldiğini anladım.Her neyse konuya gelecek olursak;

Öncelikle sizlerden 750 liraya kadar olan telefon tavsiyelerinizi benden esirgememinizi istiyorum ve ''50 Daha koy şunu al'' gibiler olmayacak max. 750 lira.Şartlarıma gelirsek ;

*İkinci el alma şansım yok sıfır alacağım ve Vatan Teknosa gibi Konya'da bulunan teknoloji marketlerinden birebir gidip kendim alacam.
    *Düşündüğüm markalar ''Samsung,Sony ve Nokia'dır''.Lütfen General Mobile ve HTC ürünlerle gelmeyin.
    *Telefonu Eylül başı gibi alacağımdan o zaman için tahmini fiyatlarla yazarsanız sevinirim.
    *Aradığım özellikler ise şunlar
    -Şarjı en az bir günü çıkartmalı beni dışarda bırakmamalı.
    -Sağlam,dayanıklı olmalı.
    -Telefonu en az 3 sene kullanacağım için ilerde kasma donma yapmamalı.Fakat güncellemeye o kadar meraklı biri değilim.
    -Oyun OYNAMAM.Sadece Temple Run gibi oyunlara günde 5 dakika bakar çıkarım.
    -Whatsapp,Twitter,Foursquare,Facebook ve Instagram ağırlıklı kullanıcam.
    -Kamerası çok önemli değil fakat en azından akşam çektiklerimin ne olduğu belli olsun.Flaşı olsun.
    -İyi bir müzik performansı versin bana.
    -Büyük ekran İSTEMİYORUM.4 inç civarı olabilir.
    -Tasarımı iyi olmalı.

AKLIMDAKİ MODELLER:
    SAMSUNG S3 MİNİ--------- Ekran kalitesi ve beni 3 sene götürüp götürmeyeceği düşündürüyor.
    SONY XPERİA P ----------- Her şeyiyle tam bana göre ama şarjı konusunda şüphelerim var.
    NOKİA Lumia 620-----------Telefonu genel olarak beğendim.Renkleriyle olsun gayet şık duruyor fakat WP8 beni düşündüren nokta.

Bunların dışında Xperia GO VE SOLA da tercihlerim arasında fakat Android'de 512 mb ram beni ne kadar götürür bilmiyorum.

Eğer bu uzun mesajı okuyup beni biraz olarak bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

• Xperia l şuan 850TL. Eylüle kadar indirimlerle falan 750ye düşer
  • Elitforce kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim fakat 4.3 inç benim için biraz büyük kaçıyor onun dışında güncel olması ve diğer özellikleriyle gerçekten güzel bi telefon.Dediğim gibi alacağım telefon olmalı tabletleri anımsatmamalı. @Elitforce
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Orion

Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim fakat 4.3 inç benim için biraz büyük kaçıyor onun dışında güncel olması ve diğer özellikleriyle gerçekten güzel bi telefon.Dediğim gibi alacağım telefon olmalı tabletleri anımsatmamalı. @Elitforce
    Kesinlikle ve kesinlikle Sola'dan uzak dur. Ben geçen senenin sonlarına doğru aldım, tek başardığı şey beni çıldırtmak oldu. Lumia 620 güzel bir seçenek, anlattıkların kesinlikle onu işaret ediyor. Nokia'nın telefonları daima sağlam olmuştur, şarjından tam olarak emin değilim, Temple Run WP8'de var ve daha bir sürü oyunlar da var. Lumiaların hepsinin kamerası mükemmel derecede, hele az ışıklı ortamlarda çekimleri şahane. Ekranı da üstelik 3.8". Saydığın uygulamaların hepsi var ama Instagram dışında. Onun için de Itsdagram( Şimdilerce Instance oldu) var. WP8'in en güzel yanı ise hızlı ve stabil olması. Android gibi donanıma çok ihtiyaç duymuyor

• DateMasamune kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 2 hafta önce felan bi Turkcell mağazasında Lumia 620'yi elime aldım inceledim ve hoşuma gitmişti.Tek sorunum Wp8 ile.Arayüzü olsun stabilliği olsun çok güzel fakat işletim sistemi daha yeni olduğu için birçok sorunu var.Ama aklımdaki model daha doğrusu bana en yakın model de L620 idi.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim galiba Eylül gibi 650-700 civarına sarı L620 alıcam. @DateMasamune
  • quote:

Hocam zaten 2 hafta önce felan bi Turkcell mağazasında Lumia 620'yi elime aldım inceledim ve hoşuma gitmişti.Tek sorunum Wp8 ile.Arayüzü olsun stabilliği olsun çok güzel fakat işletim sistemi daha yeni olduğu için birçok sorunu var.Ama aklımdaki model daha doğrusu bana en yakın model de L620 idi.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim galiba Eylül gibi 650-700 civarına sarı L620 alıcam. @DateMasamune
    Arkadaşlar up.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Orion -- 25 Haziran 2013; 11:56:11 >
  • quote:

Arkadaşlar up.

Alıntıları Göster
    UP UP
  • quote:

Hocam diğer telefonlarla arasında pek bir büyüklük farkı olacağını sanmıyorum. Xperia L ile S3mininin elde kapladığı alan neredeyse aynı diye biliyorum ben. İki cihazıda elinize alın demek istediğimi anlayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

quote:

Hocam diğer telefonlarla arasında pek bir büyüklük farkı olacağını sanmıyorum. Xperia L ile S3mininin elde kapladığı alan neredeyse aynı diye biliyorum ben. İki cihazıda elinize alın demek istediğimi anlayacaksınız

Alıntıları Göster
    lumia 620

• quote:

Orijinalden alıntı: Carfreak

lumia 620

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarım,abilerim Lumia 620 ve Sony Xperia L arasında kararsız kaldım.+ ve - yönlerini belirtirseniz sevinirim,ona göre kararımı vereceğim.Ayrıca Xperia L boyut bakımından Lumia 620'den ne kadar daha büyük?
    İyi forumlar...
  • Lumia 620 yi boşver bence 3.8" ekran çok küçük kaçmazmı?? 520 bile 4" benim favorim 720 alıcam o telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

Lumia 620 yi boşver bence 3.8" ekran çok küçük kaçmazmı?? 520 bile 4" benim favorim 720 alıcam o telefonu
    Kasma donma istemiyorsanız WP8 almanız daha mantıklı olacaktır bence. Fazla oyun oynamam demişsiniz o yönden de WP size uyar. Lumia 620 Xperia L'den biraz daha küçük fakat Xperia L daha ince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

Lumia 620 yi boşver bence 3.8" ekran çok küçük kaçmazmı?? 520 bile 4" benim favorim 720 alıcam o telefonu

Hocam dediğim gibi benim için büyük olması dezavantaj. 3,5-4,5 inç arasına bakıyorum,sonuçta cepte taşıycam.Tavsiyen için yine de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Kasma donma istemiyorsanız WP8 almanız daha mantıklı olacaktır bence. Fazla oyun oynamam demişsiniz o yönden de WP size uyar. Lumia 620 Xperia L'den biraz daha küçük fakat Xperia L daha ince.

L620'i elime aldım boyut ve tasarım olarak gerçekten beğendim.Şimdi de Nokia kullanıyorum ve gerçekten sağlam.Windows Phone 8 de gitgide büyüyor.Fakat istenilen düzeye ulaşılamayıp geride kalmasından korkuyorum.Ama L620 benim için çok ideal.
  • quote:

quote:

Hocam dediğim gibi benim için büyük olması dezavantaj. 3,5-4,5 inç arasına bakıyorum,sonuçta cepte taşıycam.Tavsiyen için yine de teşekkürler

520 4" 720 4.3" yeterince ideal

• quote:

quote:

quote:

520 4" 720 4.3" yeterince ideal

Ön kamera ve flaş benim için önemli detaylar,her gün telefon almıyorum belki bundan 2 sene sonra görüntülü konuşma yaygınlaşıcak.O yüzden 620 bir adım daha önde benim için

• İphone 4 al senin herşeyini karşılar. 3.5" Oyun oyna görüntülü görüş yada müzik dinle en iyisi o olur
  • quote:

İphone 4 al senin herşeyini karşılar. 3.5" Oyun oyna görüntülü görüş yada müzik dinle en iyisi o olur

Hocam çok düşündüm ama fiyatı biraz yukarda kalıyor.Teknosa'da 1050 Vatan'da 1000 lira civarı.Açıkcası 800 lira olmadan alamam.
  • Hafta sonu indirimlerinde 899 liraya kadar düştüğüne şahit oldum düşündüm ama 3.5" ekran küçük geldi :) lumia 720 ye heveslendim illa alıcam o telefonu :D
  • quote:

Hafta sonu indirimlerinde 899 liraya kadar düştüğüne şahit oldum düşündüm ama 3.5" ekran küçük geldi :) lumia 720 ye heveslendim illa alıcam o telefonu :D

L720 de 1000 lira civarı çok güzel ama bazen arkadaşlarımın İphone'nu kullanıyorum da kaliteli,L720 almaktansa İ4 al Ios 6'da mis gibi kullan derim.Ama son karar senin tabii
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.