Bildirim
Telefon tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gm discovery al 400 lira cebinde kalır -
kesınlıkle o paraya xperıa sp yıde ıncelemenı onerırım,bır bucuk yıl kullanıp sp ye terfı etmıs olarak soyluyorum bunu arkadasım. -
biraz bekle 2. el lg g2 al -
Nexus 4 > gmd > ip4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sp > nexus >ıp4 > gerisi cokta ıyı degıl donanım olarak.. -
Nexus4 Al Pişman Olmassın -
bu saatten sonra ıp4 alınmaz,gmd tarıhın hıcbır anında alınmaz,nexus kalıyor en mantıklısı,ama ona elım varmaz yazayım dılım varmaz soyleleyeım,kımsenın bedduasını almak ıstemem.benı nexus ve servısı telefondan soguttu,haa suda var onumuz kıs nexus sıcacıkbır nescafe gıbı ıyı gelır,cayır cayırdır ve cpu hızııda duser ısınınca oyundan atmalar donmalar,gecen sene bugunlerde aynen bu sorunları yasıyordum.karar senın. -
Forumda 600-700 kişi enayi discovery almış.Eline bile almamış adamlar hala atıp tutuyor. -
bu devirde i4 alınmaz
discovery iyi güzel de nexus4 alabileceksen niye ucuz diye gmd yi seçesin ki
bence nexus4 al -
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bende nexustan yanayım. SP al diyen arkadaşlar var şuanki telefonum xperia go yani farklı bişey olsun istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Raquéz
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bende nexustan yanayım. SP al diyen arkadaşlar var şuanki telefonum xperia go yani farklı bişey olsun istiyorum.
Sp f arklı zaten bırcok acıdan,saydıklarındanda ıyı ve saglam,kalıtelı hıc degılse enayı işi degıl bazı telefon musfetteleri gıbı.para senın sonucta zrvk sana kalmıs.
Bazı telefon müşterileri 1200 tl ye telefon alıp düz dandik tft ekrana,1 gb ram e mahkum.Bu da bana göre enayi işi.3-4 sp ci var(ağır sony fanboyu) hiç bundan bahsetmez,kamerasından bahsetmez.Kabına para verip dayanıklı derler.Ben olsam nexus 4 yada lg optmimus g alırdım.Hatta o kadar para koymuşken biraz daha ekleyip lg g2 alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 20 Ekim 2013; 14:20:43 > -
Arkadaşlar Nexusu bulamadım yarın başka bir yerede bakıcam. Son olarak Optimus G yid araştırdım Nexus 4 ile arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? -
yas nexus 4 ya note 2 -
Arkadaşlar bugün beyaz N4 aldim, telefon tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun artık alınmıs alınmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- kapalı kutu telefon satmak
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X