Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefon olarak ne almam gerektiğini bilmiyorum o kadar çok seçenek var ki hangisini almam gerektiğini bilmiyorum birinci sırada tuttugum özellik sanırım kulaklık performansı Htc m8 bu konuda zirvede sanırım ancak fiyatı fazla en fazla 1500 tl olabilir limit . aklımda sony xperia z2 var çek vs bir şekilde bulursam istediğim fiyatta arka kasayı falan beğendim öndeki çerçevedeki boşuk cok sıkıntı oluyormu kullanan arkadaşlar yazabilirse sevinirim bide g3 32 gb versiyonu var oda baya iyi gözüküyor daha yüksek çözünürlüğü var fazla oyun oynayan biri değilim telefonda ancak değiştiriyorsamda keskin görüntü ve canlı renkler isterim tabi kafam karışık oldugundan tam anlatamamış olabilirim yardımcı olursanız sevinirim farklı alternatiflerde yazarsanız sevinirim teşekkürler .

• G3 önermem.Z2 al keyfine bak 1600'e yada G2,M7 alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkem01 -- 21 Eylül 2014; 20:00:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana tavsiyem g3 alman hem yüksek çözünürlük 32 versiyonu 3 gb ram var onu bekle al derim almışken iyisi olsun hem kamerada fark var

• Sony xperia z1 alabilirsin

• bır sekılde z2 almaya calsıın derım,olmazsa G3 e bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.