Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi sx1-p800-7610-p900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar max 750 civarı ödeyebilirim (yurtdışı p900 olursa birazcık daha) ne tavsiye edersiniz.?
    sitelerde p800 bulunmuyor ben niğdedeyim burdan uygun fiyata bulmam imkansız. dün forumdan gördüğüm bi linkte 632 milyona garantili 0 sx1 var.
    şimdi SX1--p800--7610--p900(uygun fiyata 2.el) hangisini tavsiye edersiniz?? bi el atın bea :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 19 Ağustos 2004, 17:54:35 >

• 2.el de olsa P900 arkadaşım ..
    P900 olsun çamurdan olsun bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negative

2.el de olsa P900 arkadaşım ..
    P900 olsun çamurdan olsun bence ..
    p900 için 2 aylık garantili 850-900 civarı fiyatlar normalmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

p900 için 2 aylık garantili 850-900 civarı fiyatlar normalmidir?

Alıntıları Göster
    Eğer bu fiyata bulduysan bence gayet iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı

Eğer bu fiyata bulduysan bence gayet iyi..

Alıntıları Göster
    p900'ün kutu içeriği nedir bileniniz varmı bi kaç alışveriş sistesine baktım yok?
    birde bu kvk garantiler devir v.b. oluyormu ben teli alırsam ancak kargoyla yolluycam servise, bi sorun çıkarmı başkasının adına olan telefonu yollarsam (inşallah ihtiyaç olmaz )

• quote:

p900'ün kutu içeriği nedir bileniniz varmı bi kaç alışveriş sistesine baktım yok?
    birde bu kvk garantiler devir v.b. oluyormu ben teli alırsam ancak kargoyla yolluycam servise, bi sorun çıkarmı başkasının adına olan telefonu yollarsam (inşallah ihtiyaç olmaz )

Alıntıları Göster
    www.genpatech.com dan bak

• quote:

Alıntıları Göster
    Bildiklerimi yazıyorum eksik olabilir..
    PC bağlantısı ve şarj için bir modül (telefonu üstüne oturtuyon) , stereo kulaklık , yedek kalem , 32 MB. MS Duo , kılıf , yazılım cdleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı

Bildiklerimi yazıyorum eksik olabilir..
    PC bağlantısı ve şarj için bir modül (telefonu üstüne oturtuyon) , stereo kulaklık , yedek kalem , 32 MB. MS Duo , kılıf , yazılım cdleri..

Alıntıları Göster
    p800 al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

p800 al bence

Alıntıları Göster
    7610 da iyi bir seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

7610 da iyi bir seçim.

Alıntıları Göster
    valla 2-3 ay sonra daha iyi bir seçim haline gelecek bence
  • quote:

Alıntıları Göster
    bilgiler ve tavsiyer için teşekkürler.
    bide bu garanti konusunda yardımcı olursanız çok iyi olur ,
    quote:

Orjinalden alıntı: tyanali

• quote:

bilgiler ve tavsiyer için teşekkürler.
    bide bu garanti konusunda yardımcı olursanız çok iyi olur ,
    quote:

Orjinalden alıntı: tyanali

Alıntıları Göster
    arkadaşım biraz mantıklı ol şu an alınacak en iyi tel siemens sx1 sıfırını 600 milyona bulursun 2 yıl garantili bu tarz teller kaçak alınmaz p900 zaten 1300 7610 gelince tel daha yeni çıktı fiyatı daha düşecek 1 milyar para verilirmi hiç bi düşünsenize sx1 in fiyatı zaten yeni düşmüş durumda oda 900 milyon civarındaydı eğer ekonomik birşey düşünüyorsan kesinlikle sx1 vede çok karizma bi alet düşünsene çeverende kaç kişi sx1 kullanıyorki 7610 da çok güzel p900 de çok güzel ama fiyatlarına baksana eğer çok zenginsen ayrı git hepsiden birer tane al sana tavsiyem tereddütsüz sx1

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

arkadaşım biraz mantıklı ol şu an alınacak en iyi tel siemens sx1 sıfırını 600 milyona bulursun 2 yıl garantili bu tarz teller kaçak alınmaz p900 zaten 1300 7610 gelince tel daha yeni çıktı fiyatı daha düşecek 1 milyar para verilirmi hiç bi düşünsenize sx1 in fiyatı zaten yeni düşmüş durumda oda 900 milyon civarındaydı eğer ekonomik birşey düşünüyorsan kesinlikle sx1 vede çok karizma bi alet düşünsene çeverende kaç kişi sx1 kullanıyorki 7610 da çok güzel p900 de çok güzel ama fiyatlarına baksana eğer çok zenginsen ayrı git hepsiden birer tane al sana tavsiyem tereddütsüz sx1

Alıntıları Göster
    k700 al yurt dışından

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

k700 al yurt dışından

Alıntıları Göster
    arkadaşım eğer 600 küsüre sx1 garantili bulduysan hiç durma sx1 al derim ama maddi durumun iyiyse 7610 al p900 de güzel ama en bunların arasında en kabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermet

arkadaşım eğer 600 küsüre sx1 garantili bulduysan hiç durma sx1 al derim ama maddi durumun iyiyse 7610 al p900 de güzel ama en bunların arasında en kabası...

Alıntıları Göster
    derimi yumruklayıp p900 aldım, ilginiz için teşekkürler
    umarım bu fedakarlığa değer bu telefon

• quote:

derimi yumruklayıp p900 aldım, ilginiz için teşekkürler
    umarım bu fedakarlığa değer bu telefon

Alıntıları Göster
    hadi hayirlisi kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: gurcam

hadi hayirlisi kardes

Alıntıları Göster
    Değer değer,, king telefon P900
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negative

Değer değer,, king telefon P900

Alıntıları Göster
    Her bakımdan büyük telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: sca®fa©e

Her bakımdan büyük telefon

Alıntıları Göster
    Kasım 2003 den beri P900 kullanıyorum ,
    nereye gitsem Kral gibiyim ,
    P900 den başka birşey düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: compaq

Kasım 2003 den beri P900 kullanıyorum ,
    nereye gitsem Kral gibiyim ,
    P900 den başka birşey düşünme

Alıntıları Göster
    7610 al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.