Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi (Uzun Ömürlü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar askerden dönme sebebim ile yeni bir telefon alacağım. Bana max 1000 TL olacak şekilde telefon önerirmisiniz. Kalbimi genelde Sony Ericsson lar feth ediyor.

979 TL -> ERICSSON XPERIA RAY

850 TL -> ERICSSON XPERIA NEO V

bunlar aklımdakiler varsa başka bir öneriniz söyler misiniz?

• xperia neo v vatanın %25 indiriminde 725 oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam tavsiye ederim fiyatına göre harika bir telefon geriye artan parayada kıyafet falan alırsın güzelcene.
  • Bence telefonu belirlerken en önemli nokta sağlam bir araştırma.Siz daha fiayat kısmında 100TL fazla bulmuşsunuz.Biraz daha araştırın bence.
  • Evo 3D alabilirsen güzel olur alamazsan motorola atrix.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markhov

Evo 3D alabilirsen güzel olur alamazsan motorola atrix.

Yada 2.el SGS2
  • Sony düşünüyorsan arcs al internette çok temiz 2. elleri mevcut.
  • Motorola Atrix, yada üstüne birazcık daha koyabilirsen Evo 3D

Yurtdışı girişli de olur diyorsan ArcS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN UZUN ÖMÜRLÜ SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neo işini görür.
  • Fazla olmasa da yazılan yorumlara teşekkürlere binayen, Motorola Atrix aldım herkese hayırlı uğurlu olsun.
  • xperia neo v
  • iyi günler arkadaşlar,
    sizden bir bilgi isteyecektim. Sony Ericsson Ray modeli ile 3g şebeke ile görüntülü görüşme yapılabiliniyormu? çoğu sitede görüntülü görüşme özelliği aktif yazmakta. bazı yorumlarda ise yok denmekte.
    bugün bu cihazı alıyordum, son anda görüntülü görüşme konusunda tereddütte kalınca, araştırma zorunda kaldım.
    yardımlarınızı bekliyorum, benim için olmazsa olmaz görüntülü görüşme. sırf bu yüzden bile iphone 4 almıyorum.
    veya bana başka tavsiyede bulunabileceğiniz gsm nedir

aradığım özellikler : 1-Android ; 2-Görüntülü görüşme ; 3-GPS ; 4-Wi-Fi ; 5- Kaliteli Foto ; 6-Bluetooth :-) ; 7-Toplu sms gönderimi (olsa iyi olur)

şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.