Bildirim
Telefon Tavsiyesi (Uzun Ömürlü)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
xperia neo v vatanın %25 indiriminde 725 oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam tavsiye ederim fiyatına göre harika bir telefon geriye artan parayada kıyafet falan alırsın güzelcene. -
Bence telefonu belirlerken en önemli nokta sağlam bir araştırma.Siz daha fiayat kısmında 100TL fazla bulmuşsunuz.Biraz daha araştırın bence. -
Evo 3D alabilirsen güzel olur alamazsan motorola atrix. -
quote:
Orijinalden alıntı: Markhov
Evo 3D alabilirsen güzel olur alamazsan motorola atrix.
Yada 2.el SGS2
-
Sony düşünüyorsan arcs al internette çok temiz 2. elleri mevcut. -
Motorola Atrix, yada üstüne birazcık daha koyabilirsen Evo 3D
Yurtdışı girişli de olur diyorsan ArcS -
Neo işini görür. -
Fazla olmasa da yazılan yorumlara teşekkürlere binayen, Motorola Atrix aldım herkese hayırlı uğurlu olsun. -
xperia neo v -
iyi günler arkadaşlar,
sizden bir bilgi isteyecektim. Sony Ericsson Ray modeli ile 3g şebeke ile görüntülü görüşme yapılabiliniyormu? çoğu sitede görüntülü görüşme özelliği aktif yazmakta. bazı yorumlarda ise yok denmekte.
bugün bu cihazı alıyordum, son anda görüntülü görüşme konusunda tereddütte kalınca, araştırma zorunda kaldım.
yardımlarınızı bekliyorum, benim için olmazsa olmaz görüntülü görüşme. sırf bu yüzden bile iphone 4 almıyorum.
veya bana başka tavsiyede bulunabileceğiniz gsm nedir
aradığım özellikler : 1-Android ; 2-Görüntülü görüşme ; 3-GPS ; 4-Wi-Fi ; 5- Kaliteli Foto ; 6-Bluetooth :-) ; 7-Toplu sms gönderimi (olsa iyi olur)
şimdiden teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X