Şimdi Ara

telefon tavsiysine ihtiyacım var(700 tl civarı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde 700 tl'lik teknosa çeki var. Bu hediye çeki ile telefon almak istiyorum. Bu fiyatın üzerinden az da olsa çıkabiliriz. Bir de teknosa çeki kampanyalarda geçersiz
    ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.

Telefonda fazla oyun oynamayacağız. SAdece whatsapp, facebook ve bir kaç banka uygulaması kullanacağız. Telefonun problem çıkarmaması, şarjının iyi gitmesi ve kasmaması bizim için önemli. Telefon bozuluncaya kadar kullanacağız. Uzun süre idare etmeli.

gm discovery almayı düşünüyoruz. Sizce nasıl ? Sizin önerileriniz nedir?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• Discovery hiç bulaşma abi git asus zenfone 5 al ve ya moto g alablrsn.
  • Discovery 2 oldukça iyi duruyor ama asus zenfone 5-6 da düşünebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. Bu discovery iş görmez mi? Tasarımı kibar duruyor. Bir de discovery 2 konya teknosa da bulunmamakta. Onda da discovery 2 de dokunmatik sorunu var deniyor. Kararsız kaldım. Bize sorunsuz bir cihaz lazım.
  • Zenfone veya moto g derim ben veya lumia serisine de bakilabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o fiyat aralığında teknosada;

Zenfone 5 (batarya süresi iyi değil), Lumia 625 (tek dezavantajı 512mb ram), +99tl ye LG L90 , +99 tl ye zenfone 6 (çok büyük telefon haberin olsun) ve +149tl ye LG G2 mini var.

Kötüden iyiye doğru yazdım çünkü batarya önemliymiş senin için aslında batarya iyi olsa direkt olarak zenfone 5 al diyecektim ama neyse, karar senin.
  • Discovery falan para kaptirmayin cin telefonlarına gidip adam akilli bir cihaz alin bence zenfone yada olmadı moto g bakin derim.

• Bu fiyata Zenfone 5'in alternatifi bile yok, 2015 ilk çeyrekte Android Lolipop'ta gelicek.
  • Zenfone 5 al kurtul

• Zenfone 5/6

• arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Asus zenfone 5 aldık. İnşallah cihazdan memnun kalırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal42296

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Asus zenfone 5 aldık. İnşallah cihazdan memnun kalırız

Hayırlı olsun bencede guzel bır tercıh yapmıssınız.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Asus zenfone 5 aldık. İnşallah cihazdan memnun kalırız

telefondan memnun musunuz acaba telefonu kulanan birsi olarak yorum alabilir miyiz şarj süresi nasıl acaba ... teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeli0565

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

telefondan memnun musunuz acaba telefonu kulanan birsi olarak yorum alabilir miyiz şarj süresi nasıl acaba ... teşekkürler..

Gayet yeterli gunu cikartiyor cok oyun 3g aciirsa zorlanabilir ama nexuslarda ayni durumda zaten,geri kalan acilardan pismanlik yasatmadi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.