Şimdi Ara

telefon tercih yardımı g3 g2 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ablam geçen gün g2 almak istiyordu fakat bugün g3 de olabilir diye düşündü sonra da g3 ile 5s parası hemen hemen aynı olduğu için o da olabilir dedi .lütfen ablama yardımcı olun . g2 ve g3 hakkında kullanıcı şikayetleri nelerdir ve 5s almak için iki üç neden söylermisiniz bu arada ben 5s alıcam ablama da aldırmak istiyorum ama ablam ios androidden çok farklı olduğu için pek iyi olabileceğini düşünmüyor bu yüzden kararsız.

• Ablan 2200 tlye g3 alınca whatsapptan baska ne yapacak merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelıkle 5s butcesıne Z2 alınır bence ama ılla bunlardansa tabıkı g3

elma armut almak ıcın 3 neden goremeıyorum goremedımde ılk nedenı hava atmak genelde...

almamak ıcınse..

1. bıt kadar ekran

2. o ekrana ragmen yetmeyen batarya

3. sd kart olmayıp dahılı hafızaya mahkumıyet

4.fp acısından surunuyor olması

5.ozgur olmayan yazılım,ozellestırmelerın cok kısıtlı olması

6 daha pahalı oyun ve uygulamalar

7daha pahalı aksesuar..

NOT : 6aydır G2 kullanıyorum cok memnunum,ıphone 5s takası teklıfı gelse,daha cumleye baslarken lafı agzına tıkarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 25 Temmuz 2014; 19:56:07 >
  • İlk olarak 5s yerine 5 düşünün. 2.G3 ile G2 arasinda pek bir fark yok G3 yerine G2 düşünün. 3.Hangisine alışıksa onu alsın ablan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

oncelıkle 5s butcesıne Z2 alınır bence ama ılla bunlardansa tabıkı g3

elma armut almak ıcın 3 neden goremeıyorum goremedımde ılk nedenı hava atmak genelde...

almamak ıcınse..

1. bıt kadar ekran

7daha pahalı aksesuar..

NOT : 6aydır G2 kullanıyorum cok memnunum,ıphone 5s takası teklıfı gelse,daha cumleye baslarken lafı agzına tıkarım..

İos taki uygulama kalitesi ile androidteki karşılaştırılamaz.
    Snapchat iosta muhteşem androidte öyle değil. Sonra başka uygulamalarda iphone da daha akıcı ama ŞARJI kızıl ötesi olmaması falan çok kötü.

uyhulama kalitesi istiyorsan iphone. Ünlüler neden iphpne kullanıyor bu yüzden. Başka sebep yok. Bir tane daha var. Acaip basit. (Androide göre) ama kötü bayağı özelliği var.

2 tane üstünlüğü var androide göre

• Ablan ne için kullanıyor telefonu?Üst düzey kullanıcı değilse g2 alması en doğrusu.O kadar para vermeyin telefona boşu boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

oncelıkle 5s butcesıne Z2 alınır bence ama ılla bunlardansa tabıkı g3

almamak ıcınse..

1. bıt kadar ekran

7daha pahalı aksesuar..

İos taki uygulama kalitesi ile androidteki karşılaştırılamaz.
    Snapchat iosta muhteşem androidte öyle değil. Sonra başka uygulamalarda iphone da daha akıcı ama ŞARJI kızıl ötesi olmaması falan çok kötü.

uyhulama kalitesi istiyorsan iphone. Ünlüler neden iphpne kullanıyor bu yüzden. Başka sebep yok. Bir tane daha var. Acaip basit. (Androide göre) ama kötü bayağı özelliği var.

2 tane üstünlüğü var androide göre

Adam begenir alir ona hitap ediyordur alir telden anlamaz alir hava atmak ister alir hayalidir alir tonla sebebi var bu bakis acin bence yanlis,unulere gelirsek cogunun biseyden cakigi yok helede telden..

Ve suda var emin ol cok fazla android var inlarda isim geregi tonla görüyor ve bakiorum daha bugun bile bircok unlu gordum. Genelde bayanlarda iphone vardi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ablam g3 almaya karar verdi çok teşekkürler ama ben hala 5s de kararlıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.