Bildirim
Telefon ücret iadesi istedim kesinti alıyorlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
benden almamışlardır hukuki nasıl olur bilmem -
Hakları yok diye biliyorum. Tüketici hakem heyetine bi danışın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim telefonumda 20 iş günün çoktan doldurdu hatta 1.5 ay oldu servise vereli. bana da LG G3 ün sıfırını yollayacaklarını ve cihazın gelmesini beklediklerini söylediler. ben de tüketici hakem heyetine edevlet vasıtasıyla şikayette bulundum ücret iadesi ile ilgili. Bakalım neler olacak hele şu bayram tatili bir geçsin. Bir gelişme olursa da buradan bilgi aktarırım. -
ücret iadesi onayı cuma günü gerekli evrakları ve iban gönderdim.Ertesi gün ücret iadem onaylanmasına rağmen bana G4 gönderildiği ve ücret iadesinin iptal olduğuna dair bir mesaj geldi bende geçen gün aldım artık uğraşmadım. Sanada G4 gelir büyük ihtimalle g3 kalmamış çünkü
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- dust absorber ne demek
- telefon çalmadan kapanıyor
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- en iyi telefon kılıfı markaları
- turkcell t10
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X