Şimdi Ara

Telefon varken ipod almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar s3 mini'm var fakat bir ipod almayı düşünüyorum.Almamı önerir misiniz,önerirseniz hangi modeli almalıyım?

• alıcaksan 5 al bence çünkü 4 alırsan bi işine yaramz
  • ios ile androidi karşılaştırma
  • S3mini dışında aynı durumdayız :) ben de ipod touch kullanıcısıyım. 4g kullandım ve 5G kullanmaktayım. Arada çok büyük fark olduğunu söyleyebilirim. Alacaksanız 5 alın.
    Gelelim gerekli mi sorusuna. iPod da müzik bambaşkadır. Hoperlör kalitesi berbat olsa da kulaklıkta dinlediğin müzik üst düzeydedir. Güzel de bir kulaklığın varsa üçe beşe katlarsın bu zevki. Earpods var ne gerek var kulaklığa deme boşuna earpods iğrenç bir kulaklık.
    Performansı zaten tartışılmaz. Alırsın 32gb yüklersin oyunlarını S3 mini yi sadece internet ve aramalar için kullanırsın. İncecik bir şey zaten cebinde hissetmezsin. iPod tan internete girmek istersen hotspot yaparsın ama bataryan dayanmaz.
    ipod un kötü bir özelliği var mı? Tabiki var. Hoperlör kalitesi kötü ve seni telefondan soğutabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şey daha,ipod touch'ı düşünüyorum fakat apple'ın sitesinde gezindiğimde ipod classic bana çok hoş geldi onu almayı düşünüyorum.İpod classic önerir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNNaRiN1690

bir şey daha,ipod touch'ı düşünüyorum fakat apple'ın sitesinde gezindiğimde ipod classic bana çok hoş geldi onu almayı düşünüyorum.İpod classic önerir misiniz.

Ben de tam onu söyleyecektim. Zaten s3'ün var. Dokunmatik bir aygıta ihtiyacın yok. Ben de uzun zamandır ipod classic'i takip ediyorum ve ağustosun yedisinde alacağım. Çok araştırdım, ipod touch kullandım. İpod touch iyidir hoştur ama android telefonun varsa hele de bu telefon üst düzeyse gereksiz olur bana göre. Tabii başkası ne düşünür bilemem, başkasına göre de ipod classic gereksizdir belki de.
    İpod classic'i inceleme fırsatı buldum. Gerçekten çok güzel. Tamamı metal olan kasası olağanüstü. Hafızasına diyecek yok. Araştırmalarım sonucunda ipod touch ile ipod classic arasında ses bakımından pek bir fark olmadığını öğrendim. 4. nesil ipod touch kullanmış biri olarak bu da beni fazlasıyla memnun etti. Çünkü sesini gerçekten seviyordum touch'ın. Hala touch alabilirim ama dediğim gibi android bir telefonum var, pek dokunmatik hayranı da değilim açıkçası. Ayrıca bozulup duruyor alet. Aşırı hassas.
    Neyse karar senin ama ben classic öneririm. Uzun yıllar seni götürecektir, hafıza sorunu asla yaşatmayacaktır. Ancak bulabilirsen bana da haber ver çünkü ben bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkLord

quote:

bir şey daha,ipod touch'ı düşünüyorum fakat apple'ın sitesinde gezindiğimde ipod classic bana çok hoş geldi onu almayı düşünüyorum.İpod classic önerir misiniz.

Ben de tam onu söyleyecektim. Zaten s3'ün var. Dokunmatik bir aygıta ihtiyacın yok. Ben de uzun zamandır ipod classic'i takip ediyorum ve ağustosun yedisinde alacağım. Çok araştırdım, ipod touch kullandım. İpod touch iyidir hoştur ama android telefonun varsa hele de bu telefon üst düzeyse gereksiz olur bana göre. Tabii başkası ne düşünür bilemem, başkasına göre de ipod classic gereksizdir belki de.
    İpod classic'i inceleme fırsatı buldum. Gerçekten çok güzel. Tamamı metal olan kasası olağanüstü. Hafızasına diyecek yok. Araştırmalarım sonucunda ipod touch ile ipod classic arasında ses bakımından pek bir fark olmadığını öğrendim. 4. nesil ipod touch kullanmış biri olarak bu da beni fazlasıyla memnun etti. Çünkü sesini gerçekten seviyordum touch'ın. Hala touch alabilirim ama dediğim gibi android bir telefonum var, pek dokunmatik hayranı da değilim açıkçası. Ayrıca bozulup duruyor alet. Aşırı hassas.
    Neyse karar senin ama ben classic öneririm. Uzun yıllar seni götürecektir, hafıza sorunu asla yaşatmayacaktır. Ancak bulabilirsen bana da haber ver çünkü ben bulamıyorum.

Bende classic almayi dusunuyorum. Siz nereden alicaksiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 veya Android telefon önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben karar verdim ipod classic 180 gb alıcam ve karanlıklord,akakçe de 659 tlye satılıyo
  • quote:

Ben karar verdim ipod classic 180 gb alıcam ve karanlıklord,akakçe de 659 tlye satılıyo

Hocam hiç gerek yok ya, telefondan gayet güzel dinleniyor artık müzikler. Eskisi gibi ses farkı falan yok, boşuna iki cihaz taşımayın derim
  • Cidden iyi bir müzik dinleyicisi için telefon + ipod şart sonuçta telefonun şarjını müzik çok yiyor.
  • hocam ben uzun uzun düşündüm.şu ipod classic çok pahalı ve fonksiyon açısından ipod touch 5 ile karşılaşamaz.bence 200 lira fazla para verip ipod touch 5g 32 gb almak
    daha mantıklı.Üstelik benim bi tanıdığım amerikaya gidicek o bana getiricek zaten o yüzden ipod touch 5g alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.