Bildirim
telefona takılan harici lensler hakkında 'fish eye, makro vs'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullandım hocam fish eye ve macro ikisi de berbattı. -
Kardeşim peki wide olan geniş açılı lens nasildi onu kullandin mi peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sca_venger_
Kardeşim peki wide olan geniş açılı lens nasildi onu kullandin mi peki
Hocam 3 tane var benim lens kitinde 3 unde de berbat alirken profesyonel makine de ki gibi bir umuda giriyorsun ama sonuc husran. Ama denemek icin almani oneririm ben pro da örneklere sahit olduğum icin beni tatmin etmedi belki seni eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim ben zaten geniş açı olduğu için alıyorum gezmeye gittiğim zaman telefondan geniş açık çekmek zor olduğu için zaten profosyonel makina tadı vermez telefonun zaten belli bir kapasitesi var onun üzerine çıkamaz onu bilerek sipariş ettim sen hangi markadan aldın kardeşim ben baya ucuzundan sipariş ettim aliexpress'den :) deneme amaçlı bir kerede o kadar para bayılmıyım dedim. kullandığın telefon g3 deme kardeşim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: sca_venger_
kardeşim ben zaten geniş açı olduğu için alıyorum gezmeye gittiğim zaman telefondan geniş açık çekmek zor olduğu için zaten profosyonel makina tadı vermez telefonun zaten belli bir kapasitesi var onun üzerine çıkamaz onu bilerek sipariş ettim sen hangi markadan aldın kardeşim ben baya ucuzundan sipariş ettim aliexpress'den :) deneme amaçlı bir kerede o kadar para bayılmıyım dedim. kullandığın telefon g3 deme kardeşim ?
Aynen oyle hocam g3. Hayirli olsun aldiysan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X