Şimdi Ara

Telefoncu Maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, bugün galaxy gio telefonuma yeni batarya almak için kızılayda bir telefoncuya girdim. gözüme telefonlar ilişti ve oraya yaklaşıp ellerinde nexus olup olmadığını sordum. sıfır 1500 peşin, taksite komisyon var, 2. el 900. Satıcının kendinden emin ifadesine içten içe gülmeden edemedim. Neyse gioya ne vereceğini sordum, sıkı durun 170 tl verdi arkadaş sağolsun. Hemen bu soyguncunun dükkanından uzaklaştım tabi başka telefoncuya girdim gio bataryası sordum. Orjinal batarya olmadığını öğrenince çin malı olanlardan aldım 1 tane, bataryayı taktım açılmasını bekliyorum, telde custom rom var ve samsung yazan yerdehttp://cdn.designrfix.com/wp-content/uploads/2011/07/android-wallpaper-2011-june-6.jpg bu foto var, eleman telefonun anakartı görünüyor dedi. ben bi an anlayamadım adama baktım, anlamadım dedim, telefonda bir sıkıntı var içini gösteriyor ekranda demesiyle birlikte Allahın sana geliyorum demem bir oldu, dedim yok ne alakası var foto o, şaka gibi bana anlatmaya çalışıyor yok şu ses çipi bilmemne, neyse telefon açıldı falan hayırlı işler deyip çıktım dükkandan. hayır anlamadığım sabahtan akşama kadar telefon içindesin az bişeyler öğren demi. iyi oldu ama akşam akşam yoktan yere 20 dk güldüm mutlu oldum

• Kardeş kusura bakma ama sen de telefondan anlasaydın gidip Gio'ya 500 lira vermezdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aal izz Well!

Kardeş kusura bakma ama sen de telefondan anlasaydın gidip Gio'ya 500 lira vermezdin.

telefonu ilk çıktığında aldım, bütçe meselesi, hani ace 750 tlydi bi zamanlar artı ne alakası var konuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbg0 -- 2 Aralık 2012; 0:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbg0

quote:

Kardeş kusura bakma ama sen de telefondan anlasaydın gidip Gio'ya 500 lira vermezdin.

telefonu ilk çıktığında aldım, bütçe meselesi, hani ace 750 tlydi bi zamanlar artı ne alakası var konuyla

Nasıl ne alakası var? Adamlara telefondan anlamıyor diyorsun ama senin de anladığın söylenemez dedim.
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl ne alakası var? Adamlara telefondan anlamıyor diyorsun ama senin de anladığın söylenemez dedim.

telefoncu olmandan şüpheleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbg0 -- 2 Aralık 2012; 0:52:17 >

• telefoncuların %90 ı müşteriye enayi tostos muamelesi yapar çünkü bu üçkağatçılara kanan çok cahil enayi var hakkaten.

bana da telefon görüşmesinde sıfır gibi kutusunda hiç kullanılmamış ikinci el telefon dedi, bi gittim aman allahım kutuyu bi kenara bırak, kutu mutu yok zaten de yani telefon tek kelimeyle ölmüş. ve adam bunu bana şu sözlerle kaktırmaya çalışıyo:

• abi bak bu çok manyak telefon haa
  • bak bunun kamerada 5mp yazdığına bakma gerçek cyber shot ların 8mp i gibi çeker bu
  • abi bak dosya sistemi eski telefonlarda ana menüdeydi ama bu telefonda ajanda menüsünün içine koymuşlar, adamlar geliştirmiş işi abi

peki dedim hani bu sıfır kullanılmamış gibiydi? cevap: abi sen gelirken ona alıcı çıktı sattık, ama şanslısın bak bunun da ondan farkı yok.

yani işte yorumsuz, esnaf der geçerim.

ekleme: bide pu arka mahalle andavalları kurtlar vadisi izleyip izleyip alemin delikanlısı biziz diye tesbih sallaya sallaya gezerler, sorsan dünyanın en dürüst insanlarıdırlar.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Aralık 2012; 0:55:12 >

• quote:

Herkese merhabalar, bugün galaxy gio telefonuma yeni batarya almak için kızılayda bir telefoncuya girdim. gözüme telefonlar ilişti ve oraya yaklaşıp ellerinde nexus olup olmadığını sordum. sıfır 1500 peşin, taksite komisyon var, 2. el 900. Satıcının kendinden emin ifadesine içten içe gülmeden edemedim. Neyse gioya ne vereceğini sordum, sıkı durun 170 tl verdi arkadaş sağolsun. Hemen bu soyguncunun dükkanından uzaklaştım tabi başka telefoncuya girdim gio bataryası sordum. Orjinal batarya olmadığını öğrenince çin malı olanlardan aldım 1 tane, bataryayı taktım açılmasını bekliyorum, telde custom rom var ve samsung yazan yerdehttp://cdn.designrfix.com/wp-content/uploads/2011/07/android-wallpaper-2011-june-6.jpg bu foto var, eleman telefonun anakartı görünüyor dedi. ben bi an anlayamadım adama baktım, anlamadım dedim, telefonda bir sıkıntı var içini gösteriyor ekranda demesiyle birlikte Allahın sana geliyorum demem bir oldu, dedim yok ne alakası var foto o, şaka gibi bana anlatmaya çalışıyor yok şu ses çipi bilmemne, neyse telefon açıldı falan hayırlı işler deyip çıktım dükkandan. hayır anlamadığım sabahtan akşama kadar telefon içindesin az bişeyler öğren demi. iyi oldu ama akşam akşam yoktan yere 20 dk güldüm mutlu oldum

maalesef telefoncuların çoğu bu işten gerçekten anlamayan insanlar ve "KEKO"lar... (keko derken hiç bir ırk,etnisteyi kastetmiyorum kesinlikle)...

tamam sadece bu işin ticaretini yapıyorsun belkide çokta anlamak zorunda değilsin ama milleti enayi yerine koyup biliyom havası kime?

özellikle senden cihazı öldü fiyatına alıp faiş fiyattan satmak...hemen her çin malını orjinal diye satmaya çalışmak.. tonla şey sıralayabilirim...

kaldıkı şu diyaloğu bile yaşadım:

-abi bu blackberry nin hangi modeli?

-Son modeli abim(kaldıki 8320 modeli idi, o dönemde 2 yıllık bi cihazdı)

-şarjı ne kadar gider abi?

- ne kadar kullanırsan o kadar gider..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Meizu Telefonum Bozuldu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefoncu-Bilgisayarcı-Kuyumcu
    Bu üçünden uzak durun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.