Şimdi Ara

telefondan haxball oynayan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varmi beyler. Varsa nasıl oynayabiliriz. Telefon galaxy s3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saymın diyorki -- 29 Haziran 2014; 16:22:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefondan Haxball Oynama: Bir Kılavuz

Haxball, çevrimiçi çok oyunculu bir oyundur ve artık mobil cihazlarda da oynanabilir. İster Android ister iOS cihazın olsun, yolda, evde veya herhangi bir yerde Haxball'un keyfini çıkarmanın bir yolu var.

Haxball Mobil Oynama

Haxball'u mobil cihazında oynamak için şu adımları izle:

• Haxball Mobile uygulamasını indir: Uygulama, Android ve iOS için mevcuttur.
    • Bir hesap oluştur: Haxball oynamak için bir hesap oluşturman gerekiyor.
    • Bir sunucuya katıl: Uygulama içinde sunucular listesinden bir sunucu seç ve oyuna katıl.

Haxball Telefondan Nasıl Oynanır

Haxball'u telefonda oynamak, masaüstünde oynamaya benzer. Ancak dokunmatik ekran kontrollerine uyacak şekilde bazı farklılıklar var:

• Hareket: Topu hareket ettirmek için ekrana dokun ve parmağını kaydır.
    • Şut: Topu şut etmek için ekrana iki kez dokun.
    • Pas: Topu başka bir oyuncuya paslamak için ekrana üç kez dokun.
    • Savunma: Topu bloke etmek için ekrana dokunup parmağını basılı tut.

İpuçları

• Dokunmatik kontrolleri ayarlayın: Uygulamanın ayarlar menüsünde dokunmatik hassasiyet ve tepki süresini ayarlayabilirsin.
    • Kürekle alıştırma yap: Hızlı ve doğru hareketler geliştirmek için uygulamada bulunan kürekle alıştırma modunu kullan.
    • Çevrimiçi oynayın: Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla çevrimiçi olarak oynamak için sunuculara katıl.

Artık Haxball'u mobil cihazında nasıl oynayacağını biliyorsun. İster rekabetçi maçlarda yarışmak ister arkadaşlarınla eğlenmek iste, Haxball Mobile sana her yerde aksiyon ve eğlence sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Google playde var mıydı la o
  • Google play da haxball yok , haxball a benzeyen bir oyun vardı o da online değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Profiterollu Pırasa

Google playde var mıydı la o

Hocam baktım da online yok.var bitane ama online oynayamadim. Sunucularinda bozukluk var sanırım bağlanmadi

• Puffin browser üzerinden oynamaya çalışıyordum bir ara. Oyun açılıyordu ama ping aşırı yüksek oluyordu, Samsung'un kendi internet uygulaması yada Chromedan girilmiyor. Flash çalıştırmıyorlar bunlar çünkü. Denemek istersen Puffin Web browser indirip dene ama oynanmıyor bilgisayardaki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Puffin browser üzerinden oynamaya çalışıyordum bir ara. Oyun açılıyordu ama ping aşırı yüksek oluyordu, Samsung'un kendi internet uygulaması yada Chromedan girilmiyor. Flash çalıştırmıyorlar bunlar çünkü. Denemek istersen Puffin Web browser indirip dene ama oynanmıyor bilgisayardaki gibi.

Aynen hocam aşırı ping oluyor. Pc kadar verimli değil.

• Slide soccer var o tarz bisey ama offline

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

Slide soccer var o tarz bisey ama offline

Hocam haxballi telefondan oynama sansimiz varmi peki. Benzeri oyunlara baktim fakat bulamadim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.