Bildirim
telefondan wifi açıp lol oynamak
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben de avea 3g ile 80-90 ping aliyordum. Lte ile 110-130 arası alıyorum. ama benim bulunduğum yerden şebeke tam çekmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 oyun 20-30 mb yer lakin ilk clienti açarken resimler falan yükleniyor ya orda 30-40mbye kadar yiyebilir ping meseleside tamamen bulunduğun yerdeki çekim kalitesiyle alakalı eğer iyi çekiyorsa 60-70 ping mümkün şöyle bir konu açmıştım 40 yazanlarda oldu ama ne kadar doğru bilemiyorumhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115741549&p=1#115741549
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne kadar harcıyor 1 maçta baktınmı -
Kablo kullan
Normal 3G internetime bağlandım en iyi 110 görmüştüm.20 dakika 120 lerde kalıp 4k ya çıktığıda oldu ama güvenilmiyor -
avea 3g 70 sabit
quote:
Orijinalden alıntı: Galadriel the Lothlorien
avea 3g 70 sabit
avea ile ben de 70 ping alıyorum ama üstte H veya H+ yazması lazım, 3g'ye düşünce 100-110 civarı oluyo ping. hotspot değil de kabloyla bağlayınca 5-10ms düşüyo, bi de gecenin ilerleyen saatlerinde şebeke rahatlıyo sanırım o zaman da kabloyla 50'ye filan düşüyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Galadriel the Lothlorien
avea 3g 70 sabit
Benim 92 94 sabit ama dalgalanma oluyor nerede yasiyorsunuz?
Cfg vardı bir tane hem fps için di :D işe yarar
Kablo ile bağlarsan daha stabil olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X