Şimdi Ara

Telefonların teknik özelliklerinden anlamam.Yardım! Bütçe 900Tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 6300'dan sonra dokunmatik telefona geçiyorum.Lakin daha önce dokunmatik telefon kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. Forumda araştırdığım kadarıyla xperia L öneriliyor.Ama çoğu kişi de androit alma wp8 al diyor.Lumia 720 al diyor.Nokia satıldı haberleri var üstte,Artık raflardan kalkacak falan yazmışlar.Kararsız kaldım.
    Benim aradığım özellikler
    .İnternette sorun çıkarmayacak,hızlı ve kasma sorunu yaşamayacağım özellikle twitter ile ilgili problem yaşamayacağım
    .Kamerası iyi olacak
    .Gps iyi olcak (Gerçi bu telefondan mı programlardan mı oluyor bilmiyorum )
    .Oyun delisi değilim 3-4 oyun yeter bana
    .Müzik konusunda sıkıntı yaşamayacağım
    .Hafıza konusunda sıkıntı yaşamayacağım(özellikle müzik ve film için)
    .Arama konusunda sıkıntı yaşamayacağım (ses az vs)
    .Şarj konusunda sıkıntı çekmeyeceğim
    ... vs vs ...
    Kısacası böyle bir telefon arıyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qosunpasa06 -- 4 Eylül 2013; 2:39:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qosunpasa06

Evet arkadaşlar 6300'dan sonra dokunmatik telefona geçiyorum.Lakin daha önce dokunmatik telefon kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. Forumda araştırdığım kadarıyla xperia L öneriliyor.Ama çoğu kişi de androit alma wp8 al diyor.Lumia 720 al diyor.Nokia satıldı haberleri var üstte,Artık raflardan kalkacak falan yazmışlar.Kararsız kaldım.
    Benim aradığım özellikler
    .İnternette sorun çıkarmayacak,hızlı ve kasma sorunu yaşamayacağım özellikle twitter ile ilgili problem yaşamayacağım
    .Kamerası iyi olacak
    .Gps iyi olcak (Gerçi bu telefondan mı programlardan mı oluyor bilmiyorum )
    .Oyun delisi değilim 3-4 oyun yeter bana
    .Müzik konusunda sıkıntı yaşamayacağım
    .Hafıza konusunda sıkıntı yaşamayacağım(özellikle müzik ve film için)
    .Arama konusunda sıkıntı yaşamayacağım (ses az vs)
    .Şarj konusunda sıkıntı çekmeyeceğim
    ... vs vs ...
    Kısacası böyle bir telefon arıyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir?

720

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acık ara xperia L

• Huawei ascend p6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kraıt ıslemcısı ve ıyı ekran kartı ıle xperia L.

• cevaplar için teşekkürler.Beklediğim gibi L demişsiniz.
  • Hocam çoğu kişi XPeria L demiş ama istediklerinize göre alacağınız telefon Lumia 720 olur. 4 gün şarj süresi var en basitinden. Bence tercihiniz L720 olsun. Artık Nokia telefonları Google Nexus telefonları gibi oldu zaten. Sıkıntı yapmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrecan21 E kullanıcısına yanıt
    Saolun bilgilendirme için.720 bana daha uygun gibi görünüyor o zaman.
  • 720 'nin özelliği nedir beyler şarj mı? Hepsiburada'da L820 bile 926 TL'ye satılıyor. 999 verip 512 Mb ram almak mantıklı gelmiyor bana başka bir döğüşüm kavgam yok :D
  • Lumia 820'yi 900 liraya satan yerler var internette.Lumia 820 yoksa Lumia 720 mi? Arada ciddi fark var mı?
  • quote:

Lumia 820'yi 900 liraya satan yerler var internette.Lumia 820 yoksa Lumia 720 mi? Arada ciddi fark var mı?

Bence 720 alcagina 820 al.ben mesela 6300dan Nokia Lumia 920ye gectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -xenon -- 4 Eylül 2013; 17:57:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qosunpasa06 Q kullanıcısına yanıt
    bu ara VIA A6108 öneriyorlar, bir incele Intel işlemcili , tasarımı da çok beğenmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonPC7

bu ara VIA A6108 öneriyorlar, bir incele Intel işlemcili , tasarımı da çok beğenmişler

xperia l lg 4x hd discovery alınabilir o fiyat aralığında.Uygulama konusundan dolayı wp8 tavsiye edemiyorum ne yazıkki.
  • Yarın media markt' a gideceğim.Aklımda lumia 820 almak var.Varsa orada xperia l , lumia 720 ,820 deneyeceğim.O anda fikrim değişmezse 820'yi almayı planlıyorum.Yardımlar için teşekkürler.
  • Nokia galiba microsofta satıldı o yüzden cok Nokia önermem. XPERİA L alabilirsiniz ;)
  • quote:

Yarın media markt' a gideceğim.Aklımda lumia 820 almak var.Varsa orada xperia l , lumia 720 ,820 deneyeceğim.O anda fikrim değişmezse 820'yi almayı planlıyorum.Yardımlar için teşekkürler.

Hocam az daha bekleyin bence nokia satıldı geleceği belli değil ortada kalmayın
  • mantik cercevesinde derim ki Microsoft Nokia'ya, Google'nin Nexus serisine sahip ciktigindan daha cok sahip cikacaktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.