Şimdi Ara

telefonu açınca bağlantı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim işyerim var şimdi telefon hat girişine kabloyu taktım bir de telefon kablo girişi var ben buraya 5li çıkışım var onu bağladım (2 tel. var numaraları farklı)birtanesi kablosuz bağlanıyor pcnin diğeri kablolu (ama telefonlar paralel) tek kablo taktım 5li çıkışa diğeride kablolu modemin şimdi telefonla görüşülmeye başlandığı zaman bağlantı kopuyor nasıl olacak bu iş şimdi acil yardım

• yokmu yardım eden
  • sadece $u kadar söyLiyeyim, modeminLe beraber spLitter veriLmi$ oLması Lazım. bu spLitter dediğim ufak aLette 1 giri$ iki tanede çıkı$ var, 1 tane Line vardır buna teLekomdan geLen teLefon kabLosunu bağLamaLısın. 1 tane Phone çıkı$ı var, bunada teLefonu bağLamaLısın. Bu çıkıştan çıkan kapLoya paraLeL yapabiLirsin ancak. 1 tanede modem çıkı$ı vardır, bunuda direk modeme bağLa. Dikkat ediLmesi gereken husus burda $udur, Linde ve modem yazan kapLoLara ekstra hiç bri aygıt bağLama, Phone yazan kısma teLefon bağLayıp paraLeL yapabiLirsin.
  • ya şidi orda phone yazan yere 5li çıkış yapan küçük bir şey bağlı telefon kablosu bu 5liden birine bağlı bura doğrumu eğer oraya telefonu bağlasam 5 li çıkışa yer kalmmıyor
  • yapman gerekeni anLattım sana, ba$ka bir yoLu yok maaLesef.
  • peki bu phone yazan yeri parçayla 2 çıkış yapsam buraya hem telefon hemde 5 li çıkışı yapsam sorun düzelirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: erciiii

peki bu phone yazan yeri parçayla 2 çıkış yapsam buraya hem telefon hemde 5 li çıkışı yapsam sorun düzelirmi

Olur olmasına da ne kadar çok bağlantı/ara parça o kadar çok zaman içinde problem çıkarma olasılığı...
  • dışarıdan gelen telefon kablosuna sadece splitteri bağlayınız modem çıkışını modeme girdikten sonra telefon/phone çıkışına telefon dağıtıcı kutuyu takabilir ve dağıtıcı kutudan istediğiniz kadar telefonu pararlel bağlayabilirsiniz. ama dışarıdan gelen kablo santrale veya başka bir yere bağlı olmamalı sadece splittere bağlı olmalı eğer santral varsa santrale girmeden önce splittere girmeli ve splitterin telefon/phone çıkışından sonra santrale girmeli

telefonu açınca bağlantı kopuyor
  • soruyu sorup kaçıyorsunuz sonrada yokmu yardım eden diye feryat figan,

ama yardım edene bilgi verenede bir teşekkür etmediğiniz gibi şuraya girip sorunum halloldu şu şekilde yaptım diyerek diğer arkadaşlarınızında yararlanmasını engelliyorsunuz.

bu forumda bir çok arkadaş elinden geldiğince biribirine yardımcı oluyor ama maalesef bir teşekkür bile göremiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.